Survivor 2024: Με πεσμένη ψυχολογία η Μαρία Αντωνά – «Κάθε μέρα πάω όλο και πιο απογοητευμένη στους στίβους μάχης»

Με τραυματισμούς και απουσίες από τον στίβο μάχης η κόκκινη ομάδα στο Survivor 2024 με τους παίκτες να εκφράζουν την αγωνία τους για τις επιδόσεις και την πορεία τους στο παιχνίδι.

Στο νέο επεισόδιο του Survivor 2024 η Μαρία Αντωνά μιλώντας στην κάμερα, τόνισε πως σε κάθε αγώνα πηγαίνει όλο και πιο απογοητευμένη, ενώ αισθάνεται πως η ευθύνη της πλέον είναι μεγάλη…

«Πάμε σε έναν ακόμα αγώνα σε αυτόν του επάθλου που δεν ξέρουμε αν κρύβει από πίσω επικοινωνία, δικούς μας ανθρώπους, φαγητό καφέ ή τι άλλο… Πολύ σημαντικό για έναν άνθρωπο που μπαίνει σε μια φάση μονομαχίας να μπορέσει να ανακτήσει τις δυνάμεις του και την ψυχολογία του», είπε η Μαρία Αντωνά.

Ενώ στη συνέχεια εξομολογήθηκε: «Κάθε μέρα πηγαίνω όλο και πιο απογοητευμένη στους στίβους μάχης. Ξέρετε ότι ο Αλέξης έχει χτυπήσει πάρα πολύ το μάτι του, οπότε δεν ξέρω αν θα είναι σε φάση να αγωνιστεί. Ο Σάββας παραμένει εδώ και αρκετό καιρό εκτός, το ίδιο και η Ασημίνα. Η Κατερίνα λείπει, ήταν να παίξει αλλά έχει κάποιες στομαχικές διαταραχές», πρόσθεσε η Μαρία Αντωνά.

Τέλος σχολίασε: «Τώρα με τι ψυχολογία να πας όταν λείπει το 1/3 της ομάδας, εντάξει είναι λίγο περίεργο, πέφτει μεγαλύτερη ευθύνη», είπε η παίκτρια του Survivor 2024. 

Read More

And More