Survivor 2024 – Παύλος Παπαδόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του – Πόσα κιλά έχασε σε δυο εβδομάδες;

Ο Παύλος Παπαδόπουλος, ο οποίος μας συστήθηκε πρώτη φορά μέσα από το Power of Love, είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor 2024 μόλις στη δεύτερη εβδομάδα προβολής του. Πλέον, ο Παύλος Παπαδόπουλος έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, και η κάμερα της εκπομπής «Γειά σου» τον συνάντησε εξασφαλίζοντας τις πρώτες του δηλώσεις.

«Δεν χαίρομαι που είμαι πίσω τόσο νωρίς, ήθελα να κάτσω πολύ περισσότερο γιατί δεν είχα θέμα στην επιβίωση ή στο φαγητό. Έχασα 8,5 κιλά. Από την αρχή πήγε στραβά ο στόχος, για κάποιο λόγο ήταν ο μεγαλύτερός μου εχθρός.

Έχανα στο τόσο! Στεναχωρήθηκα πολύ με τον Αλέξη Παππά που κλαίει στο τρέιλερ, είχαμε έρθει κοντά. Γυρνάει στο μυαλό μου η εικόνα του που κλαίει. Αν παρέμενα θα βλέπατε πολλά ωραία πράγματα. Είχαμε δει πολλά, είχαμε συζητήσει πολλά. Χωρίς να πούμε αερολογίες, αλλά πράγματα που γίνονται μπροστά μας. Θα βλέπατε εξελίξεις πολύ έντονες» είπε ο Παύλος Παπαδόπουλος.

«Ο Φάνης ξεκίνησε δυναμικά και έπεσαν όλοι πάνω του. Δείχνει ότι έχει γνώσεις, αλλά θεωρώ ότι δεν έχει ακέραιο χαρακτήρα. Όταν μιλάς και λες “εν μέρει έχεις δίκιο” σημαίνει ότι δεν έχεις άποψη. Εγώ όταν έχω μια άποψη επιμένω σε αυτό, δεν το παίρνω πίσω.

Ο Άγγελος θα φτάσει μακριά, γιατί τώρα πιάνει ψάρια και λένε ότι κάνουν ζωή χαρισάμενη! Δεν μπορούν να τον διώξουν. Το Survivor είναι μια απίστευτη εμπειρία, ένα μέρος που τις λίγες ώρες που έχεις να ξεκουραστείς, δουλεύει μόνο το μυαλό σου και το μόνο που σκέφτεσαι είναι…πολλά πράγματα. Είναι πηγή έμπνευσης για να γράψω ξανά ένα καινούργιο βιβλίο» ανέφερε σε άλλο σημείο ο πρώην παίκτης του Survivor.

Read More

And More