Survivor All Star: O Στάθης Σχίζας αποκάλυψε όσα του είπε η Ελευθερίου για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Στο επίκεντρο η προσωπική ζωή του Στάθη Σχίζα στο Survivor All Star

Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης ο 31χρονος επιχειρηματίας αποκάλυψε στους συμπαίκτες του όσα ειπώθηκαν στο διάλογο που είχε με την Ελευθερία Ελευθερίου για την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια η οποία κατά την είσοδό της στο παιχνίδι μετέφερε στον Στάθη τα μηνύματα αγάπης της Αλεξάνδρας, ξεκαθάρισε πως όλα ήταν ψέματα.

Η Ελευθερία Ελευθερίου ουδέποτε δέχτηκε μήνυμα αγάπης από την Αλεξάνδρα προς τον Στάθη, μια πληροφορία η οποία έπεσε σαν «κεραυνός» στον παίκτη του Survivor, ο οποίος ανυπομονούσε να μάθει νέα για την αγαπημένη του.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Ελευθερία Ελευθερίου η οποία άθελά της, βρέθηκε στο επίκεντρο του ριάλιτι και μάλιστα με ένα θέμα το οποίο αφορά την προσωπική ζωή του Στάθη.

«Στάθη μου, όλα καλά έξω, δεν μου έχει πει κάτι η κοπέλα. Επειδή με έχεις στεναχωρήσει με τη στάση σου απέναντί μου, δεν το περίμενα, οφείλω να σου πω έτσι κι έτσι έχουν τα πράγματα. Επειδή δίψαγες να μάθεις κάτι σου είπα αυτό, δεν σου είπα κάτι τρελό», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Read More

And More