Survivor All Star Spoiler: Αυτός είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση – Όσα θα δούμε απόψε

Με την ψυχολογία στα τάρταρα, οι Μαχητές ετοιμάζονται για τον τρίτο αγώνα ασυλίας απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

Η διαμάχη που ξεκίνησε στο χθεσινό συμβούλιο ανάμεσα στον Τάκη και τη Ρία συνεχίζεται ενώ στον τσακωμό τους μπαίνουν και οι υπόλοιποι Μπλε.

Η ένταση μεταφέρεται στον αγώνα με τους Κόκκινους να παρακολουθούν τους αντιπάλους τους να έχουν διασπαστεί και θεωρούν πως τους περιμένει ένας εύκολος αγώνας.

Ο αγώνας όμως είναι γεμάτος ανατροπές και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιος θα κερδίσει. Ασυλία και φαγητό περιμένουν τους παίκτες κι εκείνοι τα δίνουν όλα.

Θα επαναληφθεί το σκηνικό της προηγούμενης εβδομάδας που ήταν μόνο Μπλε στον τάκο ή θα μπει στην εξίσωση και ένα μέλος από την Κόκκινη ομάδα;

Στο Συμβούλιο, η χαμένη ομάδα θα πρέπει να ψηφίσει. Το αποτέλεσμα είναι στενάχωρο για ένα μέλος της ενώ οι αντίπαλοι εκφράζουν την έκπληξη και τη συμπαράστασή τους.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο – και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη – η ομάδα που χάνει στο αποψινό αγώνισμα είναι η κόκκινη. Έτσι οι Διάσημοι πρέπει να ψηφίσουν παίκτη μετά από πολύ καιρό. Και αναγκαστικά δεν μπορούν να ψηφίσουν παίκτη από το κομμάτι των γυναικών στην ομάδα, αλλά μόνο από τους άνδρες.

Μετά την αποχώρηση της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου, ισχύει ο κανόνας των τριών για τις γυναίκες της κόκκινης ομάδας. Δεν μπορούν να ψηφιστούν. Στους άνδρες είναι συγκεκριμένες οι επιλογές. Σπύρος Μαρτίκας και Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση από την κόκκινη ψηφοφορία. Ο ζαχαροπλάστης είχε μειωμένη απόδοση τελευταία, κάποιες συνεχόμενες ήττες και ως εκ τούτου βγαίνει στον τάκο.

Read More

And More