Survivor All Star Spoiler: Οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ο Γιώργος Κόρομι είναι ο πρώτος υποψήφιος γι΄αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star, με το δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία να ακολουθεί απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Μπορεί ο Τάκης Καραγκούνιας να μην ψηφίστηκε αλλά η συμπεριφορά του και η σχέση του με τους παίκτες της Κόκκινης ομάδας γίνεται για άλλη μια φορά θέμα συζήτησης μεταξύ των παικτών.  

Το παραβάν που έχει τοποθετηθεί στην καλύβα φαίνεται ότι προκαλεί ένταση στις δύο ομάδες και ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί η αλήθεια στη μεταξύ τους σχέση.  

Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας που θα αναδείξει δύο υποψήφιους για τη χαμένη ομάδα είναι προ των πυλών και κανείς δε θέλει να βρεθεί σε αυτή την δύσκολη θέση. Ένας αγώνας για γερά νεύρα στον οποίο οι περισσότερες αναμετρήσεις κρίνονται στον πόντο και οι εντάσεις μεταξύ των παικτών δε λένε να κοπάσουν.   Στο Συμβούλιο του νησιού θα ακουστούν αλήθειες που σε κάποιους δε θα αρέσουν…

Survivor All Star Spoiler

Μπλε και Κόκκινη ομάδα τα δίνουν όλα στον στον στίβο μάχης, ενώ όπως αναφέρουν τα spoilers – που σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη – οι μπλε παίκτες κερδίζουν στην ασυλία με την Μελίνα Μεταξά και τον Τάκη Καραγκούνια να ακολουθούν ως υποψήφιοι προς αποχώρηση μετά την ήττα της Κόκκινης ομάδας. 

Read More

And More