Survivor All Star Spoiler: «Βόμβα» – Ο Στέλιος Χανταμπάκης αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι

Οι εξελίξεις και οι διαρροές στην κόκκινη ομάδα προκάλεσαν αναστάτωση και παρεξηγήσεις μεταξύ των παικτών του Survivor All Star.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη Δευτέρα (1/5/23) ο Κωνσταντίνος Βασάλος έγινε έξαλλος με την στάση του Στέλιου Χανταμπάκη ο οποίο του μετέφερε την εξομολόγηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή ότι τον βλέπει πλέον ερωτικά.

Στο αγώνισμα της πρώτης ασυλίας για την εβδομάδα, η ήττα των κόκκινων οδήγησε την ομάδα στην κάλπη. Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, ενώ από το επεισόδιο που προβλήθηκε την Τρίτη (2/5/23) υποψήφιοι αναδείχτηκαν ο Νικόλας Αγόρου και ο Σπύρος Μαρτίκας.

 

Survivor All Star Spoiler – Ο Στέλιος Χανταμπάκης αποχωρεί οικειοθελώς

Τα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες αναφέρουν πως ο Στέλιος Χανταμπάκης στο επεισόδιο που θα προβληθεί την Πέμπτη (4/5/23) ανακοινώνει πως αποχωρεί οικειοθελώς.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor All Star Lucky Luke Spoiler (@survivor_all_star_2023)

Το TLIFE επιβεβαίωσε την εξέλιξή αυτή, καθώς ο Στέλιος Χανταμπάκης στο συμβούλιο αποχώρησης θα ξαφνιάσει τους συμπαίκτες του με την ανακοίνωσή, εξηγώντας τους λόγους που τον ώθησαν να εγκαταλείψει το Survivor All Star.

Μένει να δούμε εάν ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα της τηλεφωνικής ψηφοφορίας, αλλά και τον παίκτη τον οποίο επέλεξε αρχικά το κοινό να βγάλει εκτός παιχνιδιού.

Read More

And More