Survivor All Star: Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος – «Αποκλείεται, μου κάνεις χιούμορ»

Το παιχνίδι στο Survivor All Star έγινε ατομικό, οι ισορροπίες άλλαξαν εντελώς μεταξύ των παικτών και ο καθένας ακολουθεί τη δική του στρατηγική προκειμένου να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Νίκος Μπάρτζης και ο Κωνσταντίνος Βασάλος αναδείχθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση, ενώ στο αποψινό επεισόδιο οι παίκτες ψήφισαν και την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε από το Survivor All Star, αφήνοντας άφωνους τους παίκτες! Μάλιστα, ούτε ο ίδιος δεν το πίστευε και θεώρησε πως ο παρουσιαστής του έκανε… πλάκα!

«Αποκλείεται! Σίγουρα πρέπει να είναι χιούμορ αυτό. Κανένα πρόβλημα απολύτως. Έφτασε κάπου εδώ το τέλος μου και για μένα. Είναι μια λύτρωση που αποχωρώ σήμερα. Θα αποχωρήσω, θα πάω σπίτι μου και όλα καλά. Το ταξίδι έφτασε στο τέλος και οι άλλοι συνεχίζουν. Δεν το περίμενα. Αντικειμενικά, με βάση τους αριθμούς θα ήθελα νικητή τον Σάκη ή την Σταυρούλα. Ας το πάρει ο καλύτερος. Η Σταυρούλα είναι η καλύτερη παίκτρια που έχει περάσει απ’ όλα τα Survivors» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Read More

And More