Survivor All Star: Αποχώρησε ο Περικλής Κονδυλάτος

Η πρώτη βδομάδα του Survivor All Star μόλις ολοκληρώθηκε και πριν από λίγη ώρα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τον πρώτο παίκτη που αποχώρηση από το παιχνίδι.

Η ομάδα των διασήμων κατάφερε να πάρει τη νίκη για μία ακόμη φορά, στερώντας ακόμα ένα φαγητό από την αντίπαλη ομάδα. Για αυτό και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αμέσως μετά τη λήξη του αγωνίσματος επάθλου στο Survivor All Star, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση ξεσπώντας σε κλάματα.

Αμέσως μετά, όμως, ήρθε η ώρα να βρεθούν όλοι μαζί ξανά στο συμβούλιο του νησιού όπου και συνάντησαν τον παρουσιαστή του Survivor All Star, Γιώργο Λιανό. Αυτό έμελλε να είναι και το πλέον κρίσιμο συμβούλιο για έναν εκ των Περικλή Κονδυλάτου, Κώστα Αναγνωστόπουλου, Γιώργου Ασημακόπουλου και Κώστα Παπαδόπου οι οποίοι και βρέθηκαν στον… τάκο από τους συμπαίκτες τους.

Ο Γιώργος Λιανός κλήθηκε να προχωρήσει στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Ο παίκτης που δεν κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετές ψήφους ήταν ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος αποχώρησε.

«Το αποτέλεσμα ήταν από την αρχή στο μυαλό μου προκαθορισμένο. Χαίρομαι για τον φίλο μου Κώστα Παπαδόπουλου, γιατί το θέλει πιο πολύ από μένα. Συγκινούμε που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση. Άλλος ένας κύκλος κλείνει, μικρός αυτή τη φορά», είπε λίγο πριν αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες τους ο Περικλής Κονδυλάτος.

Read More

And More