Survivor All Star: Δεύτερη φορά υποψήφιος προς αποχώρηση ο Νίκος Μπάρτζης

Δύο θα είναι οι αποχωρήσεις αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star, όπως είχε ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός στην αρχή της εβδομάδας.

Μετά την αποχώρηση του Ηλία Μπόγδανο, το τηλεοπτικό κοινό περιμένει να δει ποιος θα είναι και ο επόμενος παίκτης που θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό.

Στο αποψινό επεισόδιο, κόκκινοι και μπλε ρίχτηκαν για μία ακόμη φορά στον στίβο μάχης, προκειμένου να διεκδικήσουν τη νέα ατομική ασυλία κ Από αυτό, άλλωστε, έμελλε να προκύψει ο πρώτος υποψήφιος για την… δεύτερη αποχώρηση της εβδομάδας.

Μετά από πολλές αναμετρήσεις, την πολυπόθητη νίκη κατόρθωσε να πάρει ο Σάκης Κατσούλης ο οποίος και δεν θα μπορούσε να ψηφιστεί, εκ νέου, από κανέναν στο συμβούλιο του νησιού.

Τα πράγματα ήταν λίγο πολύ προδιαγεγραμμένα με την είσοδο των έξι παικτών, από την μπλε και κόκκινη ομάδα, στο συμβούλιο για να ανταμώσουν τον παρουσιαστή του Survivor All Star. 

Για μια ακόμα φορά, στον τάκο βγήκε ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος μόλις άκουσε το όνομά του είπε: «Το περίμενα! Όλοι έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους, παίζουμε στρατηγικά και μετά την 24ωρη ψηφοφορία έχω βγει υποψήφιος αρκετές φορές».

Read More

And More