Survivor All Star: Έξαλλος ο Νίκος Μπάρτζης με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα – Όσα είδε στο δάσος

Έξω φρενών έγινε ο Νίκος Μπάρτζης στο αποψινό επεισόδιο του Survivor με όσα ανακάλυψε για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα.

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας ακολούθησε τις συμπαίκτριές του και στη συνέχεια επέστεψε εξοργισμένος στην καλύβα του ζητώντας να μιλήσει με την παραγωγή προκαλώντας την έκπληξη των υπολοίπων που δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι είχε γίνει.

«Εδώ και καιρό παρακολουθώ τις κινήσεις της Ασημίνας και της Δαλάκα…. Τις βλέπω λίγο περίεργες. Σήμερα ενώ ήρθε το ψαροντούφεκο και όλοι ασχολιόντουσαν με αυτό και με το δίχτυ, βλέπω αυτές τις δυο να απομακρύνονται με τσάντες και γενικά λίγο περίεργα.Λέω να τις ακολουθήσω να δω τι γίνεται.

Φοράω την κουκούλα μου και πάω στη ζούγκλα να δω τι γίνεται. Εκεί που καθόμουν και τις έβλεπα, βλέπω να έρχεται και ένα τρίτο άτομο και να γίνεται κάτι πολύ παράνομο και κόντρα στους νόμους του παιχνιδιού. Είμαι εξοργισμένος και νευριασμένος… Δε γίνεται να κοροϊδεύουν εμάς, τους αντιπάλους και τον κόσμο έξω» αποκάλυψε ο Νίκος Μπάρτζης μιλώντας στην κάμερα.

Read More

And More