Survivor All Star: Ελευθερία Ελευθερίου κατά Μάριου Πρίαμου – «Είσαι απαράδεκτος, ντροπή της Κύπρου»

Η είσοδος της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor All Star έφερε τα πάνω κάτω στην παραλία της κόκκινης ομάδας.

Στην αρχή όλα έδειξαν να είναι ήρεμα μέχρι τη στιγμή που ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης αποφάσισε να ρωτήσει την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για το θέμα που συζητιέται περισσότερο στην Ελλάδα σε σχέση με το ριάλιτι, και εκείνη του είπε πως αυτό που απασχολεί περισσότερο είναι το βίντεο με τις τρυφερές του στιγμές με την Καρολίνα Καλύβα.

Η Ελευθερία Ελευθερίου μετά την αποκάλυψη αυτή, δεν έκρυψε την ενόχλησή της με τη στάση του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη.

«Με την είσοδό μου ήθελα να κρατήσω κάποιες ισορροπίες, δεν ήθελα να φέρω προστριβές και να είμαι κουλ. Περίμενα έστω μια κίνηση από κάποιο άτομο που μου οφείλει να μου πει κάποια πράγματα. Αυτή την κίνηση δεν την είδα… Ο Μάριος συνειδητοποίησε τι ακριβώς είχε γίνει γιατί θεωρούσε ότι όλο αυτό μπορεί να μην είχε παίξει ποτέ, μετά από αυτό εξακολουθεί να μην έρχεται καν να μου μιλήσει. Ξέρει ότι όλο αυτό το διάστημα έχει παιχτεί κάτι που με έχει πληγώσει και δεν έρχεται καν να μου μιλήσει. 

Έμαθε τι έχει γίνει και κοιμάται μια χαρά και μου λέει θα σου εξηγήσω Off camera… Να τα πούμε μεταξύ μας λέει να σου εξηγήσω ακριβώς τι έχει γίνει. Τι ακριβώς να μου εξηγήσεις; Δε χρειάζεται, σε έχω δει. Έχω δει, τα έχω βγάλει τα συμπεράσματα» δήλωσε αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

Το θέμα όμως έλαβε μεγαλύτερες διαστάσεις όταν ο Σπύρος Μαρτίκας ενώπιων όλης της ομάδας ζήτησε από τον Μάριο Ιωαννίδη να μιλήσει και να πάρει θέση καθώς έχει εκθέσει δυο κοπέλες. 

Ο Κύπριος παίκτης εκνευρίστηκε ζητώντας από τον Σπύρο Μαρτίκα να μην ανακατεύεται στις προσωπικές του υποθέσεις. Από τη δική της πλευρά, η Ελευθερία Ελευθερίου του φώναζε πως είναι “απαράδεκτος” και πως είναι “η ντροπή της Κύπρου” αποκαλύπτοντας μάλιστα πως τα τελευταία λόγια που της είπε πριν αναχωρήσει εκείνος από την Ελλάδα ήταν “αγάπη μου θα τα πούμε μέσα στο παιχνίδι”.

Σε άλλο σημείο, η Ελευθερία Ελευθερίου μπροστά σε όλη την ομάδα και πάλι αποκάλυψε πως ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης της έλεγε πως ήταν το απωθημένο του για πέντε ολόκληρα χρόνια.

Read More

And More