Survivor All Star: Η Μελίνα Μεταξά είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση

Αγώνας για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας στο Survivor All Star με τον Γιώργο Λιανό να συναντά στον στίβο μάχης τις δύο ομάδες.

Μπλε και κόκκινοι παίκτες αναμετρήθηκαν για άλλη μια φορά στα αγωνίσματα του Survivor All Star με τους πρώτους να κερδίζουν την ασυλία στέλνοντας σε ψηφοφορία την κόκκινη ομάδα.

Έτσι, στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός έδειξε για μια ακόμα φορά την κάλπη στον Κωνσταντίνο Βασάλο, την Μελίνα Μεταξά, τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Το αποτέλεσμα όμως που προέκυψε από αυτή την ψηφοφορία εξέπληξε σίγουρα το τηλεοπτικό κοινό και ενδεχομένως τους ίδιους τους Κόκκινους.

Ο παρουσιαστής του Survivor All Star, μετά την καταμέτρηση των ψήφων ανακοίνωσε το όνομα του πρώτου υποψήφιου παίκτη και αυτή ήταν η Μελίνα Μεταξά.

«Εφόσον σήμερα δεν έφερα καμία νίκη στην ομάδα, ο Κωνσταντίνος είχε μια πολύ καλή εβδομάδα αγωνιστικά, δέχομαι το αποτέλεσμα και είναι κάτι που το περίμενα. Δεν ξαφνιάστηκα» είπε η Μελίνα Μεταξά μετά την ανακοίνωση της ψηφοφορίας.

Read More

And More