Survivor All Star: Η ώρα του τελικού έφτασε – Σάκης Κατσούλης και Νίκος Μπάρτζης οι δυο φιναλίστ

Ολοκληρώθηκε χθες 10/7 ο ημιτελικός του Survivor All Star σε μια βραδιά γεμάτη παλμό, αγωνία, νοσταλγία αλλά και χιούμορ.  Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε κοινό και παίκτες στο πρώτο live του επίλογου του φετινού Survivor All Star, εκεί όπου ύστερα από δύο ψηφοφορίες του κοινού ανακοινώθηκαν οι δυο φιναλίστ του αποψινού τελικού, ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης

2.158.601 τηλεθεατές παρακολούθησαν έστω και για 1΄τον ημιτελικό του Survivor All Star με το πρόγραμμα να είναι πρώτο σε τηλεθέαση στη ζώνη μετάδοσής του τόσο στο δυναμικό όσο και στο γενικό σύνολο του κοινού με μέσο όρο 21,9% και 25,3% αντίστοιχα. Ειδικότερα την ώρα μετάδοσης του αποτελέσματος για τους δύο φιναλίστ του τελικού η τηλεθέαση άγγιξε το 41,7% στο γενικό σύνολο και το 38,2% στο δυναμικό κοινό.

Παράλληλα, τo #SurvivorGR από την αρχή της μετάδοσης του ημιτελικού έως και αυτή τη στιγμή είναι το No1 trend στο twitter με περισσότερα από 23.000 tweets.

Απόψε, οι Survivors επιστρέφουν στο Ανοιχτό θέατρο του Άλσους Γαλατσίου και το τηλεοπτικό κοινό αποφασίζει ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor All Star! Η ψηφοφορία θα ανοίξει με το καλωσόρισμα του Γιώργου Λιανού και θα τρέξει σε όλη τη διάρκεια του επεισοδίου. Πολυσυλλεκτικά video με ξεχωριστές στιγμές των Survivors από τον Άγιο Δομίνικο αλλά και δύο μεγάλες εκπλήξεις περιμένουν το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Σάκης Κατσούλης ή ο Νίκος Μπάρτζης θα αναδειχθεί ο απόλυτος Survivor κερδίζοντας το έπαθλο των 100.000 ευρώ; Η απάντηση απόψε, live στις οθόνες μας, στις 21.00.

Read More

And More