Survivor All Star – Κώστας Αναγνωστόπουλος: Χαμός στο Twitter με τον «τρίτο πυρηνικό πόλεμο» του Μισθοφόρου

Με μεγάλη αγωνία και ένταση ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο του Survivor, με τους παίκτες να είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να μην βρεθούν στη δύσκολη θέση της ψηφοφορίας.

Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει ο αγώνας, οι παίκτες βρέθηκαν απέναντι από τον Γιώργο Λιανό, με τον οποίο συζήτησαν για όσα συνέβησαν στις καλύβες αλλά και για τις προσδοκίες που έχουν για τον σημερινό αγώνα.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος που βρίσκεται στην ομάδα των Μαχητών, φάνηκε ενοχλημένος από τον τρόπο που συμπαίκτες του κάνουν ματσαρίσματα και δήλωσε: «Σήμερα το παιχνίδι είναι ο θάνατός σου, η ζωή μου. Πιστεύω ότι όποιος χάσει, ακόμα και εμείς, θα γίνει τρίτος πυρηνικός πόλεμος. Είναι πολύ δύσκολο να ψηφίσεις δύο παίκτες. Καταλαβαίνουμε ότι οι καλοί παίκτες θα βγούνε στον τάκο και πολλοί κακοί δεν θα βγούνε στον τάκο γιατί υπάρχουν οι κλίκες. Πρέπει να κερδίσουμε, αλλά όπως φαίνονται τα πράγματα ίσως είναι ατομικό από τώρα», 

Μια από τις ατάκες τους Μισθοφόρου, έγινε αμέσως viral στο twitter, με τους χρήστες να σχολιάζουν χιουμοριστικά τα όσα δήλωσε ο παίκτης για τον «τρίτο πυρηνικό πόλεμο».

Δες τα tweets:

 

Read More

And More