Survivor All Star – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τέλος του ημιτελικού

Ο ημιτελικός του Survivor All Star πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 10/7, με τον Σάκη Κατσούλη και τον Νίκο Μπάρτζη να είναι οι δύο παίκτες που θα δούμε στον τελικό απόψε. 

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη η οποία τερμάτισε στην τρίτη θέση λίγες ώρες μετά την λήξη του ημιτελικού, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και στην Κωνσταντίνα Μαύρου. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης μετά από έξι μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο, ενώ τόνισε πως θα ήθελε πολύ να δει νικητή τον σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη.

«Για άλλη μια φορά τερμάτισα τρίτη, βέβαια φέτος από το Survivor All Star περάσαν πάρα πολύ καλοί παίκτες και ήταν τιμή μου που βρέθηκα εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενη που έφτασα ως εδώ, πέρασα τα δύσκολα, ευγνώμων για αυτά τα δύσκολα, γιατί πραγματικά βγήκα πιο δυνατή από αυτό το παιχνίδι.

Όλα στη ζωή φεύγουν και έρχονται για κάποιον λόγο. Αύριο θα είμαστε εδώ να στηρίξουμε Σάκη Κατσούλη. Θέλω πολύ να είναι ο νικητής γιατί πραγματικά το αξίζει και το θέλει πάρα πολύ», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Read More

And More