Survivor All Star: «Μάχη» για τις αμοιβές των παικτών – «Δεν μπορούμε να παίρνουμε όλοι τα ίδια λεφτά»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Πάνος Καλλίδης και ο Μάριος Ιωαννίδης μίλησαν στο Πρωινό μας με αφορμή τις προετοιμασίες για το Survivor All Star.

Όπως διέρρευσε τις τελευταίες μέρες η παραγωγή φαίνεται να βάζει πλαφόν στα 5000 ευρώ την εβδομάδα για κάθε παίκτη, ένα ποσό – κίνητρο, όπως επισήμανε ο Μάριος Ιωαννίδης.

«Η πρόταση έγινε και είμαστε σε συζητήσεις να δούμε τι θα αποφασίσουμε εγώ και η παραγωγή. Το Survivor είναι το παιχνίδι που ανέδειξε όλους εμάς που συμμετείχαμε. Ο καθένας κάνει τη δική του πορεία και έχει τις δικές του ανάγκες. Σίγουρα αν τα 5000 ευρώ ισχύουν για την εβδομάδα θα ήταν ένα πολύ καλό κίνητρο», είπε ο Μάριος Ιωαννίδης.

Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν έχω υπογράψει κάτι, αν προκύψει θα το μάθετε. Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τα οικονομικά  γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα. Σίγουρα ο Ντάνος είναι από τα πρόσωπα που όλοι θα θέλαμε να δούμε στο Survivor All Star», είπε ο πρώην παίκτης του Survivor.

Και ο Πάνος Καλλίδης δεν μάσησε τα λόγια του για όσους «καβάλησαν το καλάμι» μετά τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Δεν μπορεί να είναι όλοι πρωταγωνιστές και να παίρνουμε τα ίδια λεφτά. Υπάρχει διαβάθμιση σε ανθρώπους στο Survivor  όχι σε χρηματικά ποσά (…) Αν κάποια ψώνια θεωρούν ότι είναι οι πρωταγωνιστές να το κοιτάξουν. Υπάρχουν άτομα τα οποία πραγματικά προσφέρουν ριάλιτι», είπε ο Πάνος Καλλίδης.

Read More

And More