Survivor All Star: Νέο ειδύλλιο στο ριάλιτι επιβίωσης – Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και στη δημοσιογράφο Σοφία Ραυτοπούλου έκανε ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος επέστρεψε για λίγο στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο και τα γυρίσματα του Survivor All Star.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε ότι υπάρχει ένα ειδύλλιο στο ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο το τηλεοπτικό κοινό δεν έχει δει ακόμα.

«Οι παίκτες που ήρθαν γνωρίζουν τα κατατόπια. Το Survivor δεν είναι οι φυλακές του Αλκατράζ. Ο καθένας θα προσπαθήσει να φάει να χορτάσει. Η δημοσιογραφική επιτυχία θα ήταν να μάθουμε ποιοι από την Ελλάδα έχουν έρθει σε επαφή με ντόπιους και τους δίνουν και λεφτά, γιατί εμείς είμαστε απέναντι σε όλα αυτά. Ζουν σε πολύ δύσκολες συνθήκες οι παίκτες, εγώ στη θέση τους θα έκανα και χειρότερα» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Ο Γιώργος Λιανός πρόσθεσε στη συνέχεια στην κάμερα του ΣΚΑΪ: «Έχω την εντύπωση πως έχουμε νέο ειδύλλιο στο Survivor και δεν το έχουμε δει ακόμα… Τους έδωσα στεγνά. Το ειδύλλιο συζητιέται στη ζούγκλα, αλλά δεν το έχουμε εξακριβώσει. Αν θέλουν τα παιδιά να εκδηλωθούν, γιατί όχι; Εμείς εκεί είμαστε. Δεν ξεχωρίζω κανέναν παίκτη και κρατάω και μικρό καλάθι. Ακόμα και τα λεγόμενα φαβορί εγώ δεν τα βλέπω να φθάνουν στον τελικό για κάποιο λόγο. Ίσως θα έχουμε ανατροπές».

Δες παρακάτω όλα όσα είπε ο Γιώργος Λιανός:

Read More

And More