Survivor All Star: Ο Σπύρος Μαρτίκας ξεσπά για την αποκάλυψη της κλίκας και το «σχέδιο Βαλαβάνη»

Ο Σπύρος Μαρτίκας πέταξε τα «βέλη» του ξανά για τις 3 ψήφους που έλαβε στο Survivor All Star, μιας και είναι ο ένας από τους 4 υποψήφιους προς αποχώρηση.

«Δεν άργησαν από την μπλε ομάδα να αντιδράσουν για εμένα. Ο μόνος παίκτης, ο οποίος συνδέεται με την μπλε ομάδα, είναι η Ευρυδίκη. Η Ευρυδίκη διαχειρίστηκε εύκολα την Ελένη κι απέσπασε μία ψήφο εναντίον μου. Το πιο σοβαρό από όλα είναι αυτό που αντιλήφθηκα. Την στήριξα όσο κανένας άλλος, μπήκα ανάμεσα σε δύο ομάδες όταν την αδίκησαν. Ουδείς επικινδυνότερος εκ του ευεγερτηθέντος αχάριστου. Αλάνθαστος κανόνας. Με πρόδωσε. Ένιωσα την μέγιστη των αμαρτιών. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω την στάση της.

Δεν περίμενα ότι τόσο ελαφρά τη καρδία, τόσο απροκάλυπτα και τόσο εύκολα θα τολμούσε να με ψηφίσει η Σταυρούλα μόνο και μόνο από μία συζήτηση με την Ευρυδίκη… Σταυρούλα μου δεν περίμενα να με ψηφίσεις τόσο εύκολα. Πήρα τρεις συνεννοημένες ψήφους… Είναι υποκριτικό να λέμε ότι θα ψηφίζουμε αγωνιστικά. Εγώ πλέον δεν θα ψηφίζω αγωνιστικά, θα είναι το τελευταίο. Θα ψηφίζω χαρακτήρες και συμπεριφορές», είπε όλο παράπονο ο Σπύρος Μαρτίκας.

Η απάντηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη:

«Εμένα ο Σπύρος μου είναι πολύ συμπαθής, δεν ξέρω τι λέει για σχέδια “Βαλαβάνη” τον εκτιμώ και τον σέβομαι, εγώ του το λέω και μου είναι πολύ ευχάριστος. Έχω πει πως μέχρι στιγμής δεν θα ψήφιζα καμία γυναίκα, θα ψήφιζα την Αφροδίτη και το λέω ανοιχτά, όπως παραδέχτηκα πως ήταν λάθος που ψήφισα τον Κώστα. Ψήφισα τον Σπύρο γιατί ο Σπύρος στους τελευταίους αγώνες δεν έχει φέρει θετικά αποτελέσματα», απάντησε στον Σπύρο Μαρτίκα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Read More

And More