Survivor All Star: Όσα έγιναν στο πάρτι της ένωσης – «Δύσκολα ψυχολογικά οι παίκτες, έχουν πεινάσει πάρα πολύ»

Το μεγάλο πάρτι της ένωσης θα παρακολουθήσουμε απόψε 23/4/23 στο Survivor All Star.

Ο γνωστός chef Αλέξανδρος Παπανδρέου ο οποίος επιμελήθηκε για άλλη μια χρονιά το μενού της μεγάλης βραδιάς, μίλησε στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Γεια σου» αποκαλύπτοντας μερικά απ’ όσα έζησε στο πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων, αλλά και την κατάσταση στην οποία είδε τους παίκτες.

«Είναι η τρίτη χρονιά που έρχομαι και μπορώ να πω ότι είναι σίγουρα κάποιοι παίκτες διαβασμένοι αλλά είναι ψυχολογικά δύσκολα. Έχουν πεινάσει πάρα πολύ, έχουν κουραστεί, αλλά είναι οι καλύτεροι. Αντέχουν και συνεχίζουν. Τα παιδιά το καταευχαριστήθηκαν, φάγανε! Να βλέπεις στο βλέμμα τους την πείνα και τη χαρά να τρώνε κρέας μετά από τόσους μήνες. Ο Μάριος Πρίαμος έφαγε πάρα πολύ», ανέφερε για τους παίκτες ο Αλέξανδρος Παπανδρέου.

Για τον Στέλιο Ρόκκο ο οποίος ήταν και ο καλεσμένος της βραδιάς επί σκηνής: «Ο Στέλιος Ρόκκος ήταν μαγικός! Εγώ τον είδα live και έχω τραβήξει πολλά βίντεο. Έκαναν και ντουέτο μαζί με τον Γιώργο Λιανό. Δεν μπορείς να μιλήσεις με τους παίκτες. Μπορείς να ανταλλάξεις βλέμματα, να πεις δυο λόγια, αλλά όχι παραπάνω πράγματα για το τι γίνεται στην Ελλάδα», είπε στον ΣΚΑΪ ο Αλέξανδρος Παπανδρέου.

Read More

And More