Survivor All Star: Πυρά Κωνσταντίνου Βασάλου κατά Μάριου Πρίαμου – «Γιατί το κάνεις αυτό; Τον φίλο σου τον έβγαλες σέντρα»

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Νίκος Μπάρτζης, μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor All Star. Οι παίκτες της μπλε ομάδας, ωστόσο τα «έβαλαν» με τον Μάριο Πρίαμο για τον τρόπο που ψήφισε στο Συμβούλιο του Νησιού.

«Ο Μάριος σου λέει γιατί να τον καλύψω τώρα; Βάλτον υποψήφιο με τον Βασάλο και τον Ασημακόπουλο να φύγει ένας από τους τρεις, να πάω πιο εύκολα στον τελικό. Καλώς κάνει και σκέφτεται έτσι, αφού θα γίνει ατομικό το παιχνίδι. Από την άλλη, Μάριε σε έχει καλύψει μια φορά ο Ασημακόπουλος και ο Μπάρτζης. Γιατί το κάνεις αυτό; Τον φίλο σου τον έβγαλες σέντρα. Έπρεπε να ψηφίσεις και εσύ την Στέλλα» τόνισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

 

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Στο συμβούλιο δεν έγινε κάτι κακό, απλά ο καθένας χαράζει τη δική του στρατηγική. Μια πορεία είναι του πως θέλει να κινηθεί στο παιχνίδι. Εσείς ποια πορεία θέλετε να χαράξετε; Να διώξετε εμένα ή να σπάσετε το δίδυμο Μπάρτζης – Ασημακόπουλος, για ποιο λόγο; Για να αποδυναμώσετε έναν από τους δύο. Εγώ έχω πραγματικά στεναχωρηθεί με την συμπεριφορά του Μάριου γιατί… ρε Μάριε, σε έχουμε στηρίξει πάρα πολύ και εγώ και ο Νίκος και τώρα τι κάνεις; Βγάζεις τον Νίκο στη σέντρα, που εμείς οι δύο σε έχουμε προστατεύσει σε ψηφοφορία;».

 

«Χθες πήγαμε στο συμβούλιο και ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα. Ήξερα ότι θα ψηφιστώ εγώ και οι λόγοι είναι αυτονόητοι, όχι κακοί. Το να παίζεις στατηγικά δεν το θεωρώ κακία, σε ένα παιχνίδι είμαστε και ο καθένας θέλει να πάει παρακάτω. Το θέμα είναι ο τρόπος που θέλει να το κάνει. Και αφού ψηφίζεις στρατηγικά, πες «παιδιά, ψηφίζω στρατηγικά». Στρέιτ πράγματα» πρόσθεσε, ακόμα, ο Νίκος Μπάρτζης μιλώντας στην κάμερα του Survivor All Star.

Read More

And More