Survivor All Star – Σπύρος Μαρτίκας: Τα καρφιά για τους συμπαίκτες του – «Υπάρχουν οι έξυπνοι και οι ηλίθιοι»

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο που παρακολουθήσαμε στο Survivor, ήττα της βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να ψηφίσει τον πρώτο διαγωνιζόμενο προς αποχώρηση για αυτή την ομάδα και αυτός ήταν ο Κρις Σταμούλης.

Στο αποψινό επεισόδιο, Δευτέρα 6/2 οι δύο ομάδες είναι έτοιμες να δώσουν ξανά τον καλύτερό τους αυτό, ώστε να μην βρεθούν στην δύσκολη θέση της ψηφοφορίας.

Ο Σπύρος Μαρτίκας μιλώντας στην κάμερα, ήταν καυστικός για άλλη μια φορά, ρίχνοντας τα βέλη του σε συμπαίκτες του για τις τακτικές τους στο παιχνίδι και το γεγονός ότι του έδωσαν ψήφους στο χθεσινό συμβούλιο.

«Οι μπλε έχουν περάσει σε άλλο στάδιο κι είναι απρόβλεπτοι. Η πρώτη σκέψη που μου έρχεται στο μυαλό είναι σκληρή. Η βλακεία με την εξυπνάδα έχει τεράστια διαφορά, ότι η εξυπνάδα έχει όριο. Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων οι έξυπνοι κι οι ηλίθιοι. Οι πρώτοι δεν το λένε κι οι δεύτεροι δεν το ξέρουν.

Οπότε αν κάποιος δεν ξέρει το μεγαλείο της αντίληψής του, σημαίνει ότι θα κάνει μόνιμα λάθη, απρόβλεπτα» είπε ο Σπύρος Μαρτίκας στο Survivor.

Read More

And More