Survivor – Άννα Μαρία Βέλλη: H πονηρή κίνηση που έκανε στο χθεσινό αγώνισμα για να σαμποτάρει την κόκκινη ομάδα

Τα αγωνίσματα στο Survivor γίνονται όλο και πιο δύσκολα και καθημερινά η κόντρα των δύο ομάδων μεγαλώνει. Η κόκκινη ομάδα έχει εξελιχθεί σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, γεγονός που αποδεικνύεται με τις συνεχόμενες νίκες της στις τελευταίες μάχες. Αντίθετα, η μπλε ομάδα, αν και βρισκόταν στην κορυφή, έχει πέσει απότομα στο έδαφος και παρατηρεί τους αντίπαλους να ανεβαίνουν…

Η βελτίωση της απόδοσης των κόκκινων έχει προβληματίσει ιδιαίτερα τους μπλε, καθώς πλέον χρησιμοποιούν κάθε μέσο – θεμιτό και αθέμιτο – για να κερδίσουν τους αγώνες. Στο χθεσινό επεισόδιο, πέρα από τη χαρακτηριστική ατάκα του Δημήτρη Μακρόπουλου (δεν μπορεί) που φώναζε στους παίκτες της κόκκινης ομάδας, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, γνωστός και ως Μισθοφόρος, πρόσεξε και μια πονηρή κίνηση από την Άννα Μαρία Βέλλη.

Όπως θα δεις στο βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram, κατά τη διάρκεια που η Καρολίνα έπαιζε με την Μαριαλένα, η Άννα Μαρία “έκλεψε” ένα από τα μπαλάκια της Καρολίνας που πήγαν προς το μέρος της, προκειμένου εκείνη να έχει λιγότερες βολές. 

Δες το βίντεο:

Read More

And More