Survivor: Απίστευτες ατάκες από τον Πάνο Καλίδη – “Δεν έχω να αποδείξω κάτι, έχω τρία παιδιά έξω αλλά…”

Μια διαφορετική συζήτηση είχε στην έναρξη του σημερινού επεισοδίου του Survivor ο Πάνος Καλίδης με μερικές συμπαίκτριές του. Συγκεκριμένα, οι παίκτες της μπλε ομάδας σχολίαζαν την οικειότητα που έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους αλλά και την έλλειψη ερωτικής διάθεσης που έχουν.

“Νιώθω σαλιγκάρι, τα σαλιγκάρια είναι ερμαφρόδιτα… Δε σας βλέπω σαν γυναίκες, σας βλέπω σαν αδερφάκια. Δεν υπάρχει γυναίκα και άντρας νομίζω” ανέφερε αρχικά ο Πάνος Καλίδης.

Στη συνέχεια ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στην κάμερα εξήγησε, “Τον τελευταίο καιρό αρχίζω και γίνομαι σαλιγκάρι. Κάνω πλάκα, αυτό που είπα στα κορίτσια και μην το παρεξηγήσετε έξω – αν και εγώ δε έχω να αποδείξω κάτι, τρία παιδιά έχω το Ελιαννάκι ξέρει – δεν νιώθω καμία σεξουαλική ανάγκη, δε με νοιάζει καν. Τα κορίτσια έχουν φτιάξει ένα παραβάν και αλλάζουν τα μαγιό τους. Βλέπουμε ο ένας τον άλλον να κάνει ηλιοθεραπεία, να πάει τουαλέτα, για μένα δεν κάνει καμία διαφορά. Δε μου κάνει κου κου ρε φίλε”.

Ενώ λίγο μετά ο Πάνος Καλίδης συνεχίζοντας την κουβέντα με τις συμπαίκτριές του ανέφερε πως το ιδανικό για εκείνον θα ήταν να μην υπήρχαν φύλα και να μπορούμε ανά πάσα στιγμή να βιώνουμε και τις δυο ερωτικές πράξεις.

“Δεν είναι ωραίο να μπορείς να ζήσεις και τις δυο φύσεις του ανθρώπου και να είσαι και κορίτσι και αγόρι; Εγώ έχω συνηθίσει άντρα και μου αρέσει για να μη γίνει καμία παρεξήγηση. Προτιμώ να γινόταν από τη φύση μας να ήμασταν και άντρες και γυναίκες και να μπορείς να ζήσεις και τις δυο ερωτικές πράξεις”.

Read More

And More