Survivor: Αποχώρησε η Μυριέλλα Κουρεντή – «John σου έρχομαι»

Τι και αν πολλοί θεωρούσαν ότι η Μυριέλλα Κουρεντή θα έφτανε πολύ μακριά στο φετινό Survivor, η γνωστή ηθοποιός ήταν εκείνη που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους, με συνέπεια να αποχωρήσει από το reality επιβίωσης.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Απόστολος Ρουβάς και η Τζο Μαριδάκη παραμένουν στο παιχνίδι, με την Μυριέλλα Κουρεντή να είναι εκείνη που αποχωρεί οριστικά από το Survivor. Όπως ήταν επόμενο, η ανακοίνωση αυτή εξέπληξε αφάνταστα τους συμπαίκτες της.

«Αυτή τη στιγμή πραγματικά νιώθω τέλεια. Τέλεια γιατί ήμουν ούτως ή άλλως με το ένα πόδι να φύγω και ο Απόστολος ήθελε να φτάσει ως το τέλος. Το Survivor ήταν ένα υπέροχο ταξίδι αλλά σήμερα το πρωί όταν ξύπνησα και πήγα να προσευχηθώ… Προσευχήθηκα για την Τζο. Μου βγήκε αβίαστα η φράση «John σου έρχομαι». Ένιωσα την ανάγκη να πέσω στην αγκαλιά αυτών που με αγαπάνε και με περιμένουν. Θα αποχωρήσω χαρούμενη και ευτυχισμένη που θα γυρίσω στους δικούς μου. Κι ας χάσω το πάρτι της Ένωσης» δήλωσε η Μυριέλλα Κουρεντή.

Λίγο πριν την ανακοίνωση, η Μυριέλλα Κουρεντή ξέσπασε σε κλάματα και αποχώρησε από τον χώρο που γίνεται το Συμβούλιο του Νησιού, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα της.

 

Read More

And More