Survivor: Αποχώρησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης! Οι καλύτερες στιγμές του στο reality επιβίωσης

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης βρέθηκε υποψήφιος στο Survivor και έχοντας συγκεντρώσει τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό ήταν εκείνος που αποχώρησε οριστικά από το reality επιβίωσης.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Θανάσης Βισκαδουράκης είναι εκείνος που φεύγει οριστικά από το Survivor, με τους συμπαίκτες του να βρίσκονται σε σοκ και να μην πιστεύουν ότι έχασαν ακόμη έναν πολύτιμο παίκτη της ομάδας τους.

«Έτσι αποφάσισε το κοινό… Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου, έζησα πολλά κοντά τους, έμαθα πολλά. Οι κακές στιγμές ήταν ελάχιστες. Ήταν ένα όνειρο που το πίστεψε περισσότερο η γυναίκα μου, ήθελε πολύ να έρθω εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα επιστρέψω στο κορίτσι μου» δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός.

 

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια στο ορφανοτροφείο

 

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μπορεί να είναι πάντα με το χαμόγελο στο πρόσωπό του φροντίζοντας να κάνει με κάθε τρόπο τους γύρω του να περνάνε καλά, ωστόσο πίσω από αυτό το χαμόγελο και τη θετική διάθεση κρύβεται μια ιδιαίτερη ιστορία και κάποια παιδικά τραύματα που ο ίδιος φρόντισε να κάνει «όπλα» του για να πορευτεί στη ζωή.

Ο αγαπημένος ηθοποιός γεννήθηκε από κωφάλαλους γονείς, ενώ όπως έχει αποκαλύψει, έχει και δύο αδέλφια κωφά.

Για τον μικρό τότε Θανάση, η ζωή στο ορφανοτροφείο δεν ήταν εύκολη ωστόσο μέσα από εκεί κατάφερε να γίνει πιο δυνατός να σταθεί στα πόδια του και ρίχνοντας πλέον μια ματιά στην παιδική του ηλικία, μόνο περήφανος νιώθει.

«Τρώγαμε ξύλο. Βοήθησα σε δραπετεύσεις παιδιών αλλά εγώ δεν δραπέτευσα ποτέ. Τα ιδρύματα είναι ιδρύματα, αλλά κέρδισα πολλά πράγματα, όπως η αυτονομία μου και η αυτοκυριαρχία μου. Έγινα περήφανος, πάτησα στα πόδια μου. Όσο μεγαλώνω, νομίζω ότι αρχίζω να ερωτεύομαι τα παιδικά μου χρόνια» είχε αποκαλύψει ο ηθοποιός.

Η ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή

 

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης κατάφερε να σταθεί στα πόδια του, να πετύχει στον χώρο του θεάτρου, να συμμετάσχει σε τηλεοπτικές σειρές , θεατρικές παραστάσεις και ταινίες και να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό.

Το 2013, η ζωή έδειξε το καλό της πρόσωπο στον Θανάση Βισκαδουράκη αφού στον δρόμο του ήρθε η μετέπειτα σύζυγός του Κατερίνα Γιώτα.

Η Κατερίνα Γιώτα ήταν μαζί με φίλες της στο Κολωνάκι. Εκεί βρέθηκε και ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Κάποιες από τις φίλες της Κατερίνας τον αναγνώρισαν και τον σταμάτησαν προκειμένου να του μιλήσουν. Η πρώτη αυτή επαφή έμελλε να είναι μοιραία, αφού όπως ο ίδιος ο ηθοποιός έχει εξομολογηθεί και αν και κανείς δεν ήξερε τον άλλο, υπήρξε κάτι μεταξύ τους. Ξαναβρέθηκαν και δεν χώρισαν ποτέ. Ενάμισι χρόνο μετά, θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Άγιο Διονύσιο στο Κολωνάκι με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να ευλογεί το ζευγάρι.

Το 2016, η οικογενειακή ευτυχία του ζευγαριού θα συμπληρωθεί με τον ερχομού του γιου τους στη ζωή. Για εκείνον ο γιος του είναι το καλύτερο πράγμα που τού έχει συμβεί. Ο ίδιος φροντίζει να είναι δίπλα στον γιο του κάθε στιγμή, και να του δίνει την αγάπη και τη ζεστή αγκαλιά που στερήθηκε ο ίδιος.

Οι καλύτερες στιγμές του μέσα στο Survivor

 

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ένας από τους πλέον ταλαντούχος ηθοποιούς της γενιάς του αποφάσισε να αφήσει τα πάντα στην Ελλάδα και να βρεθεί στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου για να αγωνιστεί, αλλά και να… πεινάσει.

Δυναμικός, ανταγωνιστικός και hardcore ο γνωστός ηθοποιός μας ξανασυστήθηκε μέσα από τους στίβους μάχης στο Survivor, χαρίζοντας μας πολλές χιουμοριστικές στιγμές.

Read More

And More