Survivor: Αποχώρησε οριστικά ο Νίκος Μπάρτζης – Η μεγάλη ανατροπή με τις ομάδες

Ακόμα μία οικειοθελής αποχώρηση πραγματοποιήθηκε στο φετινό κύκλο του Survivor. Στο αποψινό επεισόδιο ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους εναπομείναντες παίκτες ότι ο Νίκος Μπάρτζης αποφάσισε να αποχωρίσει από το παιχνίδι λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στα πόδια.

“Ο Νίκος Μπάρτζης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να εκτιμηθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του και δυστυχώς ο τραυματισμός του είναι τέτοιος που θα τον κρατήσει εκτός στίβου μάχης για αρκετό καιρό. Αν και η πρόταση της παραγωγής προς τον Νίκο ήταν να παραμείνει στο παιχνίδι και να αγωνισθεί όποτε οι συνθήκες του το επιτρέψουν, γνωρίζετε καλά ότι ο Νίκος είναι ένας παίκτης που δεν του αρέσει καθόλου να κάθεται στον πάγκο και να μην αγωνίζεται. Γι’ αυτό το λόγο πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το Survivor”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Ωστόσο, οι ανακοινώσεις δεν σταμάτησαν εδώ. Μετά από αυτή την απρόσμενη εξέλιξη, ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι οι ομάδες αλλάζουν… Από εδώ και πέρα, στα αγωνίσματα ασυλίας ο κάθε παίκτης θα αγωνίζεται για τον εαυτό του, ενώ στα αγωνίσματα με έπαθλο το φαγητό ή την επικοινωνία οι παίκτες θα χωρίζονται σε ομάδες, οι οποίες, όμως, κάθε φορά θα αλλάζουν. 

Δες το βίντεο:

Read More

And More