Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την μπλε ομάδα

Και στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, η κόκκινη ομάδα διατήρησε το σερί των νικών της και κέρδισε την πολυπόθητη ασυλία! Μπλε και κόκκινοι αναμετρήθηκαν σε έναν αρκετά απαιτητικό στίβο μάχης, με τους κόκκινους να κερδίζουν με 10-6.

Η Μαριάνθη ήταν εκείνη που έδωσε τη νίκη στους κόκκινους, κάτι που σημαίνει ότι στο αποψινό Συμβούλιο του Νησιού θα είναι απλοί θεατές και δεν θα ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους προς αποχώρηση. Η μπλε ομάδα προχώρησε στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας, το οποίο κέρδισε ο Αλέξης Παππάς.

Το ίδιο βράδυ μπλε και κόκκινοι βρέθηκαν στο Συμβούλιο, όπου τους υποδέχτηκε ο Γιώργος Λιανός για την αποψινή ψηφοφορία. Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου δεν θα παραστεί στην ψηφοφορία για λόγους υγείας. Όπως έκανε γνωστό, ο Γιώργος Λιανός, η Έλενα θα βρίσκεται εκτός παιχνιδιού για λίγες ημέρες, μέχρι οι γιατροί να εκτιμήσουν την κατάστασή της και το αν θα μπορέσει να συνεχίσει ή όχι. Έτσι, η Μαριπόζα δεν μπορεί να ψηφίσει αλλά και φυσικά ούτε να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες της.

Η μπλε ομάδα ψήφισε και ανέδειξε πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση με 7 ψήφους την Ελευθερία Ελευθερίου. 

Read More

And More