Survivor: Έξω φρενών ο Μπόγδανος με τον Παππά – “Είσαι μηδενικό, σκουπίδι” – Παρενέβη ο Λιανός

Τι και αν ο Αλέξης Παππάς και ο Ηλίας Μπόγδανος προσπάθησαν να λύσουν τις διαφορές τους στην αρχή του αποψινού επεισοδίου του Survivor, η κατάσταση ανάμεσά τους έγινε χειρότερη! Λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου, ο ηθοποιός – ο οποίος πλέον ανήκει στην κόκκινη ομάδα – τόνισε πως την επόμενη φορά που θα κερδίσει την ασυλία θα ψηφίσει προς αποχώρηση τον Ηλία.

Οι δυο παίκτες της κόκκινης ομάδας προσπάθησαν να μιλήσουν ήρεμα, ωστόσο η κατάσταση ξέφυγε. Ο Ηλίας Μπόγδανος έγινε έξω φρενών και δεν μπορούσε να ηρεμήσει με τίποτα, ακούγοντας όλα όσα του καταλογίζει ο Αλέξης Παππάς.

“Ρε φίλε είσαι λαϊκιστής απίστευτος! Θέλω να πάω στον αγώνα γιατί με σύγχισες πάλι. Ψήφιζέ με όσο θες, εσύ έχεις θέμα με εμένα. Εσύ έχεις θέμα με μένα! Γιατί θες να με πριζώσεις; Άντε με τον άνθρωπο που μας έχετε φέρει εδώ πέρα. Δεν αντέχω αυτό το πράγμα. Δεν σε ξαναβλέπω ποτέ, τελείωσε. Άντε φύγε από δώ @@@! Τι θα μου κάνεις; Ούτε γεια, ούτε καλημέρα. Καταφέρνει και με βγάζει από τον εαυτό μου, το μηδενικό, το σκουπίδι” ξέσπασε, φωνάζοντας και βρίζοντας ο Ηλίας.

 

“Αλέξη βάλε μια τελεία, αφού τον βλέπεις… Ανεβαίνει η ένταση χωρίς λόγο” επενέβη ο Γιώργος Λιανός.

Read More

And More