Survivor: Εκτός εαυτού ο Ηλίας Μπόγδανος

Οι εντάσεις στην κόκκινη ομάδα του Survivor φαίνεται ότι δεν περιορίζονται μόνο στους άντρες της αλλά έχουν ξεσπάσει ανάμεσα και στα κορίτσια. Στο σημερινό επεισόδιο είδαμε την Καρολίνα να έρχεται σε έντονη ρήξη με την Μαριάνθη καθώς η τελευταία παρεξηγήθηκε για ακόμη μια φορά θεωρώντας πως η συμπαίκτριά της την κατηγόρησε.

Όσο κι αν προσπαθούσε η Καρολίνα να της εξηγήσει πως δεν αναφερόταν σε εκείνη και να σταματήσει να τα παίρνει όλα προσωπικά, η Μαριάνθη συνέχιζε να επιμένει μέχρι που κάποια στιγμή τα πράγματα ξέφυγαν και οι τόνοι ανέβηκαν αρκετά.

Τότε τον λόγο θέλησε να πάρει ο Ηλίας Μπόγδανος που μάταια φώναζε για να τον ακούσει η Μαριάνθη. Ο τραγουδιστής που μέχρι σήμερα αποτελούσε μια από της ήρεμες δυνάμεις της ομάδας του έφτασε σε σημείο απελπισίας, όπως είπε μάλιστα στην κάμερα, “Με όλα αυτά που έγιναν με τον Τριαντάφυλλο ξεχάσαμε γιατί ψηφίσαμε την Μαριάνθη. Νομίζει συνέχεια ότι έχουμε κάτι μαζί της και παρεξηγείται χωρίς λόγο” και στη συνέχεια δήλωσε πως δεν θα ξανασχοληθεί γιατί δεν έχει νόημα.

Read More

And More