Survivor: Έτσι προετοίμασε ο Ατζούν Ιλιτζαλί τους Τούρκους παίκτες για τον αγώνα με τους Έλληνες

Όπως σε όλα τα Survivor, έτσι και στο φετινό υπάρχει ένα επεισόδιο στο οποίο βλέπουμε τους Έλληνες παίκτες να διαγωνίζονται με τους Τούρκους. 

Αυτή η ώρα για το φετινό Survivor φαίνεται πως έφτασε στο σημερινό επεισόδιο. Πριν τη μεγάλη συνάντηση όμως των δυο ομάδων και τον δικό τους αγώνα, ο Ατζούν Ιλιτζαλί  θέλησε να προετοιμάσει τους Τούρκους παίκτες για τους αντιπάλους τους.

«Οι Έλληνες έχουν έναν τρομερό ανταγωνισμό. Έχουν πενταπλάσιες εντάσεις απ’ ότι έχετε εσείς. Είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο Άρης, τον ξέρετε; Ο ποδοσφαιριστής έφερε τα πάνω κάτω. Ο Άρης μαζί με τον Ρωσο- Έλληνα φίλο του παραβιάσανε τον κανόνα της επικοινωνίας και τους επιβλήθηκε μια σοβαρή ποινή. Υπάρχει και ένας άλλος παίκτης που συνέχεια τσακώνονται με τον Άρη, ο Τάκης. Είναι ηλικιωμένος. 

Δε μπορώ να σας περιγράψω την ένταση που υπάρχει. Μια μέρα πήγα στο συμβούλιο του νησιού, εκεί ο Τάκης βγήκε έξω και αυτό ήταν το πιο αστείο. Και ξεκίνησε να λέει για τους άλλους ότι παραβιάζουνε τους κανόνες. Ήταν σαν να είχε τρελαθεί. Συνέχιζε να λέει για τους άλλους παίκτες» είπε ο Ατζούν Ιλιτζαλί στους Τούρκους παίκτες οι οποίοι έδειχνα να μην πιστεύουν πως μπορεί να υπάρχει ομάδα με περισσότερες εντάσεις από τις δικές τους..

Read More

And More