Survivor – Γιώργος Ασημακόπουλος: Η σχέση Μαριαλένας – Σάκη και η αλλαγή στάσης του Μπόγδανου

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποχώρησε μια ανάσα πριν τον Ημιτελικό και τον Τελικό του Survivor, καταφέρνοντας να κατακτήσει την πέμπτη θέση. Ο επιχειρηματίας επέστρεψε χθες το βράδυ στην Αθήνα μετά από έξι μήνες στον Άγιο Δομίνικο και σήμερα προβλήθηκε η πρώτη του συνέντευξη στο Love It.

«Δεν περίμενα ότι θα κάτσω στο παιχνίδι έξι μήνες. Για μένα ήταν άθλος που το κατάφερα. Μπορεί η σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας να ήταν στρατηγική για να παραμείνουν μέσα. Μπορεί να είχαν καταλάβει ότι αυτό αρέσει στον κόσμο και θέλουν να δουν τον έρωτα και το love story. Αν η σχέση τους είναι αληθινή θα κρατήσει και έξω από το παιχνίδι και όταν οι κάμερες σβήσουν.

Ο Σάκης Κατσούλης έχει παρακολουθήσει το παιχνίδι που λέγεται Survivor, ξέρει πράγματα για τους στόχους και για τους ανθρώπους. Τον Κόρο τον λατρεύω, ξεκινήσαμε μαζί στο παιχνίδι. Για μένα θα ήθελα να είναι ο νικητής του Survivor. Είναι πραγματικά Survivor!

Μπορεί να άλλαξε η στάση του Ηλία Μπόγδανου απέναντι μας και όχι η δική μας. Έπρεπε να είχαμε χειριστεί διαφορετικά το παιχνίδι γιατί ο Ηλίας είχε καλές σχέσεις με τον Σάκη και έπαιζε εκ του ασφαλούς. Εμείς είχαμε να χάσουμε, ο Ηλίας δεν είχε να χάσει τίποτα. Εκεί πειραχτήκαμε λίγο. Είδαμε τη συμπεριφορά του να αλλάζει, πράγματα που δεν έκανε μετά. Δεν ξέρουμε γιατί το έκανε αυτό. Λογικά για να πάει παρακάτω στο παιχνίδι. Έχει μια διπλωματική στάση.

 

Όταν έχασε την προστασία των Amigos ξεκίνησε να πλησιάζει τον Σάκη. Ήμασταν δεμένοι, μια γροθιά… Μπορεί για τους ψήφους ή τη συμβίωση, δεν ξέρω γιατί το έκανε. Ο Κόρο είχε πει στον Ηλία ότι δεν του αρέσει η διπλωματική στάση του. Δεν είχα καμία στεναχώρια, όταν έβλεπα και άλλες συμπεριφορές απλά τις προσπερνούσα. Δεν κάναμε κάτι στον Ηλία, αυτός μας έκανε κάτι. Μπορεί να ήταν στρατηγική και να το έπαιζε αδύναμος».

Read More

And More