Survivor: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού αλλάζει τα δεδομένα του παιχνιδιού – Άφωνες οι παίκτριες

Λίγες ώρες μετά το πάρτι της ένωσης, οι παίκτες του Survivor προσπαθούν να επανέλθουν στη δική της καθημερινότητας, στις καλύβες και τα αγωνίσματα.

Η ημέρα στο αποψινό επεισόδιο ξεκίνησε με ανατροπές για τους διαγωνιζόμενους, καθώς ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τη νέα εξέλιξη στους κανονισμούς του Survivor, η οποία θα ισχύσει για τις επόμενες δύο εβδομάδες και αφορά στη διαδικασία της αποχώρησης. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, τα κορίτσια θα είναι πλέον ασφαλή και για τις επόμενες 15 ημέρες δεν θα συμμετάσχουν σε καμία μονομαχία και καμία αποχώρηση.

«Θέλω όλα τα γυναικεία αυτιά συγκεντρωμένα εδώ. Έχουμε 3 γυναίκες στην Κόκκινη Ομάδα και 3 στη Μπλε. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, λοιπόν, τα κορίτσια μας θα παραμείνουν ασφαλή. Θα έχουμε μόνο ανδρικές μονομαχίες και ανδρικές αποχωρήσεις. Βασικό όμως και τα κορίτσια να συνεισφέρουν φέρνοντας πόντους στις ομάδες τους για να προστατεύσουν τους άντρες», εξήγησε ο Γιώργος Λιανός.

«Θεωρώ ότι η ομάδα δυνάμωσε με την αποχώρηση της Άιρα. Θα παλεύουμε όπως παλεύουμε πάντα για να μην είναι κανένα από τα αγόρια μας στη μονομαχία», είπε η Κατερίνα Δαλάκα μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Read More

And More