Survivor: Η αντίδραση της Μαριαλένας όταν βλέπει τον πρώην της με τη νυν σύντροφό του να μπαίνουν στο ριάλιτι

Tα πάνω κάτω φαίνεται πως θα φέρει η είσοδος δυο εκ των τριών νέων παικτών που θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο του Survivor. O λόγος για τον Σάκης Κατσούλη και την Χριστίνα Κεφαλά.

Ο Σάκης Κατσούλης, όπως είναι γνωστό, είχε σχέση με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Μάλιστα, είχαν δηλώσει μαζί συμμετοχή πριν χωρίσουν. Μετά τον χωρισμό τους, ο Σάκης Κατσούλης έκανε σχέση με τη Χριστίνα Κεφαλά, η οποία επίσης είχε κάνει αίτηση για να πάρει μέρος στο Survivor. 

Όπως είναι φυσικό η είσοδό της θα αναστατώσει τη Μαριαλένα που σε καμία περίπτωση δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη. Συγκεκριμένα στο τρείλερ που κυκλοφόρησε η νεαρή παίκτρια της μπλε ομάδα ακούγεται να λέει, “Σκάνε τρεις καινούργιοι παίκτες, από εκεί που δεν το περίμενα. Τι να πω; Μπήκε ο πρώην μου και πραγματικά ήταν το τελευταίο πράγμα που ήθελα να γίνει στην προκειμένη φάση. Αναμένω να δω πώς θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες και αν θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα”.

Πάγωσαν όταν μας είδαν μπροστά τους», ακούγεται να λέει ο Σάκης Κατσούλης. Από την άλλη, ακούγεται και ο έκπληκτος διάλογος ανάμεσα στους παλιούς παίκτες:
-Αυτή είναι η νυν του;
-Ναι, τα έχουν τώρα, δηλαδή. Τώρα είναι μαζί ναι.

Read More

And More