Survivor: Η ένταση μεταξύ Άννας Μαρίας και Μαριαλένας και η κουβέντα για τις σχέσεις τους

Η Άννα Μαρία Βέλλη και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μπορεί να υπήρξαν κολλητές, μετά την άφιξη της πρώτης στη μπλε ομάδα, ωστόσο εδώ και λίγες ημέρες έχουν χωρίσει τα τσανάκια τους και με το ζόρι μιλάνε.

Η κίνηση του Τζέιμς Καφετζή να “καρφώσει” στον Σάκη Κατσούλη μερικά πράγματα που του είχε εξομολογηθεί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη off camera, στάθηκε αφορμή για να κλονιστεί η σχέση της Μαριαλένας με τους άλλοτε φίλους της, τον Τζέιμς, τον Νίκο και την Άννα Μαρία. Μάλιστα, τα λεγόμενα και η στάση που κράτησαν οι τρεις παίκτες, απομάκρυναν την Μαριαλένα από την παρέα τους.

Στη χθεσινή ψηφοφορία, η Μαριαλένα ψήφισε τον Τζέιμς, γεγονός που εκνεύρισε την Άννα Μαρία, αφενός γιατί κάποτε υπήρξαν φίλοι και αφετέρου ο Τζέιμς είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης. 

Μετά τη νίκη της μπλε ομάδας στο αγώνισμα ασυλίας, η Μαριαλένα και η Άννα Μαρία θέλησαν να λύσουν τις διαφορές τους, με τους τόνους να ανεβαίνουν και τις διαφωνίες των δύο γυναικών να μην έχουν τέλος. Όπως θα δεις στο βίντεο, όλα τα παραπάνω θέματα έπεσαν στο τραπέζι των συζητήσεων, όμως – προς το παρόν – άκρη δεν βγήκε.

Δες το βίντεο:

Read More

And More