Survivor: Η Μαριαλένα φόρεσε το εσώρουχο του Σάκη και κοιμήθηκαν αγκαλιά – Απίστευτο τρολάρισμα στο twitter

Τι κι αν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν παύουν να ισχυρίζονται ότι είναι μόνο φίλοι μέσα στο Survivor, οι πράξεις τους άλλα μαρτυρούν! Το πρώην ζευγάρι έχει έρθει ξανά κοντά, μετά την είσοδο εκείνου στο παιχνίδι και πλέον ο ένας αποτελεί το στήριγμα του άλλου.

Ο 30χρονος επιχειρηματίας δεν έχει κρύψει την αγάπη που νιώθει για την 25χρονη γυμνάστρια, ωστόσο εκείνη, από την πλευρά της, προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους, μιας και θέλει να ξεκαθαρίσει τη σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη. Στο προηγούμενο έπαθλο επικοινωνίας, μάλιστα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχε εκφράσει δημόσια την απογοήτευσή της, επειδή ο τραγουδιστής δεν της είχε στείλει κάποιο μήνυμα.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, είδαμε την παίκτρια της μπλε ομάδας να κυκλοφορεί στην καλύβα φορώντας το εσώρουχο του Σάκη Κατσούλη, ενώ το βράδυ η κάμερα τους “τσάκωσε” να κοιμούνται αγκαλιά.

Όπως καταλαβαίνεις, οι δυο τους βρέθηκαν στο στόχαστρο των χρηστών του twitter, μιας και – απ’ ότι φαίνεται – άλλα λένε, άλλα κάνουν κι άλλα εννοούν. Οι πιστοί σχολιαστές του twitter τρόλαραν μέχρι τελικής πτώσεως το πρώην ζευγάρι!

Δες τα tweets:

 

Read More

And More