Survivor: Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ξεκίνησε να μιλάει μόνη της και ο Γιώργος Ασημακόπουλος έκανε το σταυρό του

Από τότε που οι δυο ομάδες του Survivor ξαναδημιουργήθηκαν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχασε τα στηρίγματά της στην ομάδα και παρά το γεγονός πως την περισσότερη ώρα την περνά με τον Σάκη Κατσούλη που βρίσκεται στους αντιπάλους, η ομάδα της δείχνει να την έχει παραγκωνίσει. Για τον λόγο αυτό και αφού είδε ότι οι συμπαίκτες της την αγνοούν, λίγο πριν τον αγώνα αποφάσισε να κάνει μια σύσκεψη με τον εαυτό της.

Ξεκίνησε λοιπόν να κάνει μόνη της διάλογο, αλλάζοντας μάλιστα θέσεις προκειμένου να ανεβάσει την ψυχολογία της. Από το σημείο εκείνη την ώρα πέρναγα ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Ελευθερία Ελευθερίου που μόλις την είδαν άρχισαν να κάνουν τον σταυρό τους.

“Όπως έφευγα για να πάω στην παραλία βλέπω μια Μαριαλένα να μιλάει μόνη της. Λέω “έλα Χριστέ μου, τι γίνεται;” ανέφερε ο Γιώργος Ασημακόπουλος ενώ λίγο μετά συνέχισε λέγοντας,  “Συζητήσαμε λίγο και μου είπε “ρε Γιώργο πάω να συζητήσω λίγο με τους μπλε και δε μου δίνει κανείς σημασία”. H Mαριαλένα είναι ένα άτομο που έχει προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα και αγωνιστικά έχει ανέβει πάρα πολύ και βλέπω μια αντίδραση από τους υπόλοιπους παίκτες να την γράφουν. Μια στάση που δεν είναι ενωτική. Πως θα πάει να αγωνιστεί αυτή η κοπέλα για την μπλε ομάδα και θα υποστηρίξει την μπλε μπαντάνα αν δε της δίνουν σημασία;”

Read More

And More