Survivor: Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ξεκίνησε τις ερωτικές αφιερώσεις και το twitter πήρε φωτιά

Στο χορό και το τραγούδι αποφάσισαν να το ρίξουν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor. Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του συμβουλίου αποχώρησης, η τραγουδίστρια αποφάσισε να κάνει μαθήματα φωνητικής στη γυμνάστρια, έτσι σε περίπτωση που αποχωρήσει να υπάρχει μια γυναίκα να τραγουδάει μαζί με τον Τριαντάφυλλο.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποδέχτηκε την πρόταση και έτσι ξεκίνησε τις… ερμηνείες. Στο ρεπερτόριό της βρέθηκαν το “Φεύγω, χωρίζω” του Πασχάλη Τερτζή αλλά και το “Παραδόθηκα” της Νατάσας Θεοδωρίδου. Κι ενώ η 25χρονη τραγούδαγε, ο Σάκης Κατσούλης πέταγε διάφορες σπόντες για τους στίχους του πρώτου τραγουδιού.

Στη συνέχεια, ο 30χρονος επιχειρηματίας πρότεινε στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να μάθει στην Ελευθερία Ελευθερίου πώς χορεύουν στο Μπουρνάζι. Έτσι και έγινε! Οι δύο γυναίκες σηκώθηκαν και ξεκίνησαν να λικνίζονται στον ρυθμό των τραγουδιών τους, τραβώντας την προσοχή όλων.

Όπως καταλαβαίνεις στο twitter στήθηκε ένα μεγάλο πάρτι! Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρέθηκε στο επίκεντρο του σχολιασμού, πρώτον για τις φωνητικές ικανότητές της και δεύτερον για την προσωπική της ζωή. Οι μπηχτές για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη έδιναν και έπαιρναν!

Δες τα tweets:

 

Read More

And More