Survivor: Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μιλά για την αγάπη της στον Σάκη Κατσούλη και το twitter παίρνει… φωτιά

Τι και αν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης ανήκουν πλέον σε διαφορετικές ομάδες του Survivor, οι δυο τους περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μαζί και εξακολουθούν να κοιμούνται δίπλα – δίπλα ή κάποιες φορές αγκαλιά.

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Τριαντάφυλλος ρώτησε την 25χρονη γυμνάστρια πόσο μεγάλη είναι η αγάπη που νιώθει για τον 30χρονο επιχειρηματία, προκαλώντας την έντονη αμηχανία τους.

Λίγο αργότερα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ανέφερε στις δηλώσεις της ότι αγαπάει πολύ τον πρώην σύντροφό της και μέσα στο Survivor ο ένας στηρίζει τον άλλον: “Τον αγαπάω πάρα πολύ τον Σάκη, με αγαπάει πάρα πολύ και εκείνος, στηρίζουμε ο ένας τον άλλον σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που ζούμε. Πορευόμαστε μαζί σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι θέλει να μπει ο Ντάφυ με τον Παππά, αυτά είναι δικά τους. Εγώ αυτά έχω να πω”.

Το πρώην ζευγάρι μπορεί να επιμένει ότι υπάρχει φιλική σχέση μεταξύ του, ωστόσο οι πράξεις του δίνουν τροφή για περαιτέρω σκέψεις. Οι χρήστες του twitter είναι πλέον βέβαιοι ότι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης έχουν έρθει ξανά πολύ κοντά και έτσι στο σημερινό επεισόδιο τους “γλέντησαν” δεόντως. Όσο εκείνη μίλαγε για την αγάπη που νιώθει για τον πρώην της, το twitter είχε πάρει… φωτιά, μιας και εκτός παιχνιδιού βρίσκεται σε σχέση με τον Γιώργο Λιβάνη.

Δες τα tweets:

 

Read More

And More