Survivor: Η Μυριέλλα Κουρεντή δέχθηκε τη συγγνώμη του Βαλάντη μετά το παραλήρημά του

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, ο Βαλάντης προχώρησε σε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα προς την Μυριέλλα Κουρεντή. Κάτι που σχολιάστηκε πολύ έντονα στα social media μετά την προβολή. (Διάβασε εδώ περισσότερα)

Στη συνέχεια του επεισοδίου στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ωστόσο, τα πράγματα μάλλον λίγο άλλαξαν. Και αυτό καθώς η γοητευτική ηθοποιός αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής της ζήτησε συγνώμη για όσα είπε και όσα έκανε στην παραλία των Διάσημων.

«Ο Βαλάντης ήρθε και μου ζήτησε συγνώμη. Μου είπε ότι δεν ήταν σωστό το ότι μου φώναξε, δεν ήταν σωστό το ότι με έβρισε και γενικά δεν ήταν καθόλου σωστές οι επιθέσεις που μου έκανε. Ούτε και τότε στον αγώνα, έδειχνε μετανιωμένος» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μυριέλλα Κουρεντή στην κάμερα του Survivor.

«Δεν είμαι κακός άνθρωπος απλά κάποιες φορές… εντάξει, έτσι είναι ο άνθρωπος. Έτσι είμαι εγώ. Όταν λέω κάτι το οποίο δεν μπορεί να το καταλάβει ο άλλος, αρχίζει να με πνίγει και βγαίνει η κραυγή» πρόσθεσε, από την πλευρά του, ο Βαλάντης μπροστά και στους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

 

«Της φώναξα παραπάνω, το κορίτσι εντάξει το πήρε λίγο στραβά. Θέλω να με συγχωρέσει όπως και εγώ θα την συγχωρέσω για ό,τι είπε».

Read More

And More