Survivor: Η Νικολέτα Μαυρίδη ξεκαθαρίζει μια και καλή για την Μαριάνθη – Η ενόχληση της Καινούργιου

Η Νικολέτα Μαυρίδη βρέθηκε το πρωί της Τρίτης καλεσμένη στην εκπομπή Ευτυχείτε με την Κατερίνα Καινούργιου. Η πρώην παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε και στον επικό καβγά της με την Μαριάνθη Κάσδαγλη αλλά και στην ατάκα «χαλάρωσε τα μπουτάκια σου» που ειπώθηκε από την ίδια.

«Έχει ακουστεί μια περίεργη έννοια για αυτή την ατάκα, η οποία με στεναχώρησε πάρα πολύ. Για κανέναν λόγο δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο ποτέ μου… Συγκεκριμένα είχε ακουστεί κάτι σε αυτή την εκπομπή. Όχι ότι μιλάτε άσχημα, αλλά ότι έχει ειπωθεί μια περίεργη έννοια. Το λέω και ανατριχιάζω αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μιλούσα με αυτόν τον τρόπο. Με την Μαριάνθη έχουμε έρθει σε αντιπαράθεση αλλά εκείνη τη μέρα είχε βγει εκτός εαυτού και εγώ ήμουν ως εδώ. Με το «χαλάρωσε τα μπουτάκια σου» εννοούσα ηρέμησε… Ακούστηκε άσχημα γι’ αυτό ήθελα να βγω να μιλήσω. Δεν ήθελα να την προσβάλλω» ανέφερε η Νικολέτα Μαυρίδη.

«Σαν Νικολέτα δεν είμαι τέτοιο παιδί και δεν κρατάω μέσα μου κακία. Η ατάκα σαν ατάκα ακούστηκε πολύ άσχημα. Κάτι είχε προηγηθεί. Είχαν πιάσει στο στόμα μου τη δουλειά μου… Είπα στην Μαριάνθη ότι δεν εκπέμπουμε στην ίδια συχνότητα, δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε. Το θέμα είναι να υπάρχει σεβασμός στη συμβίωση» ξεκαθάρισε η όμορφη χορεύτρια.

Δες το απόσπασμα:

 

Η Κατερίνα Καινούργιου έδειξε την έντονη ενόχληση της με τη συγκεκριμένη φράση, την οποία θεώρησε άκρως προσβλητική.

Read More

And More