Survivor – Ηλίας Μπόγδανος: Ξέσπασε σε κλάματα, μετά το “άδειασμα” των Ασημακόπουλο και Κόρο

Μπορεί να βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τον τελικό του Survivor, όμως το κλίμα στην παραλία των παικτών δεν είναι ευχάριστο. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Γιώργος Κόρομι φαίνεται πως ενοχλήθηκαν με την απόφαση του Ηλία Μπόγδανου να μιλάει και με τον Σάκη Κατσούλη και με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με αποτέλεσμα να τον αφήνουν στο περιθώριο. 

Ο Ηλίας Μπόγδανος στενοχωρήθηκε ιδιαίτερα από τη στάση των φίλων του και ξέσπασε σε κλάματα, αναφέροντας ότι, όταν πλησιάζει τον Σάκη Κατσούλη, οι φίλοι του τον σχολιάζουν αρνητικά και έπειτα δεν του μιλάνε. 

“Δεν ξέρω τι λάθος έχω κάνει και δεν μου μιλάνε; Νιώθω ότι, όταν πάω να μιλήσω στον Σάκη Κατσούλη στην καλύβα, τους προδίδω και μετά δεν μου μιλάνε. Είμαστε μια παρέα όλοι, γιατί να πρέπει να είμαστε 3 και 2, δεν το καταλαβαίνω… Δηλαδή μπορεί ο Σάκης να είναι μόνος του, επειδή η Μαριαλένα έχει πάει στο νοσοκομείο, και να πηγαίνω προς τα εκεί και να νιώθω ότι υπάρχει ένα σούσουρο από πίσω.

Όταν γύρισα από το έπαθλο, ένιωθα σαν να μου έλεγαν “εσύ βολεύτηκες και ας έχασες στο αγώνισμα”. Άκουσα και ένα, δύο πράγματα που δεν μου άρεσαν, ότι κάποιοι επιλέγουν να τα έχουν καλά με όλους, δηλαδή τι πρέπει να κάνω, να τσακώνομαι και εγώ με κάποιον που δεν έχω θέμα, για να μην παρεξηγηθώ και φανώ ότι είμαι στη μέση; Έτσι είμαι ως άνθρωπος, πολύ λίγες φορές τσακώνομαι”, ήταν τα λόγια του Ηλία Μπόγδανου.

Δες το βίντεο:

Read More

And More