Survivor Ημιτελικός: Η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε τι της ψιθύρισε ο Άρης Σοϊλέδης στην πρώτη τους συνάντηση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός του Survivor το βράδυ της Τρίτης 5/7 στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι.

Οι δύο φιναλίστ πλέον είναι ο Άρης Σοϊλέδης και ο Στάθης Σχίζας και πλέουν ανυπομονούν για τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί απόψε, Τετάρτη 6/7 στο Άλσος Βεΐκου. Στη χθεσινή βραδιά, οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να δουν και να αγκαλιάσουν τους αγαπημένους τους για πρώτη φορά και όπως ήταν αναμενόμενο δεν έλειψαν οι συγκινήσεις.

H Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης συναντήθηκαν μετά από έξι ολόκληρους μήνες και ο 30χρονος ποδοσφαιριστής την υποδέχτηκε με ένα τεράστιο χαμόγελο και μια ζεστή αγκαλιά, ενώ λίγο πριν τους χωρίσει η παραγωγή της έδωσε ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.

Η ραδιοφωνική παραγωγός την Τετάρτη 6/7 μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» περιέγραψε τα πρώτα της συναισθήματα μετά τη συνάντηση με τον μέλλοντα σύζυγό της, ενώ αποκάλυψε όσα της είπε πίσω από της κάμερες.

Η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε: «Ήθελα τόσο πολύ να τον βρω και να τον αγκαλιάσω. Με αγκάλιασε, έκλαιγε, τον καταλάβαινα. Μου έλεγε πως με αγαπάει πολύ, πως είμαι μια κούκλα και όταν πήγα και στα backstage μου χάιδευε τα μάγουλα και μου έλεγε “δεν το πιστεύω ότι σε πιάνω, σε αγαπάω πολύ».

 

Read More

And More