Survivor – Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δε θα αφήσει απαρηγόρητο τον Άρη Σοϊλέδη»

Μετά την αποχώρηση της Σοφιάννας Αβραμάκη, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ φαίνεται πως βρήκε άλλο ταίρι για τον Άρη Σοϊλέδη. Συγκεκριμένα, ο παίκτης του Survivor που μέχρι πρότινος υποστήριζε ότι ο ποδοσφαιριστής είχε έρθει κοντά με την Σοφιάννα Αβραμάκη, τώρα υποστηρίζει πως βρήκε παρηγοριά στην Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου η οποία εκτός ριάλιτι διατηρεί σχέση με τον Κώστα Πηλαδάκη.

«Ένας πολύ μεγάλος έρωτας τελείωσε αλλά ένας πολύ μεγάλος έρωτας ξαναγεννιέται. Όχι γεννιέται, ξανάγεννιέται, ξαναφουντώνει. Η παραλία έχει πάρει φωτιά. Είχαμε μια μεγάλη αποχώρηση, της Σοφιάννας και ο Άρης κλείστηκε απαρηγόρητος στην καλύβα αλλά δε θα μείνει απαρηγόρητος γιατί υπάρχει ένας καινούργιος, φλογερός, καυτός έρωτας, η Ναυσικά που δε θα τον αφήσει απαρηγόρητο.

Κάνουν πάρα πολύ έντονες συζητήσεις. Τους βλέπω σε πολύ τρυφερά τετ α τετ… Η Ναυσικά ήταν, είναι και θα είναι εδώ για να υποστηρίξει και να δυναμώσει τον Άρη. Είμαι σίγουρη ότι η Ναυσικά χάρηκε με την αποχώρηση της Σοφιάννας αλλά δε θέλει να το δείξει» είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Read More

And More