Οι πρώτες δηλώσεις

Survivor – Κρις Σταμούλης: Πρόδωσε το ερωτικό ενδιαφέρον της Άννας Μαρίας Βέλλη για τον Νίκο Μπάρτζη

Ο Κρις Σταμούλης ήταν ο παίκτης, που αποχώρησε πρόσφατα από το Survivor.

Ο δικηγόρος μίλησε από τον Άγιο Δομήνικο στην κάμερα της εκπομπής, Love It, για όλους και για όλα. Εξήγησε τι συνέβη με εκείνον και τον Αλέξη Παππά, όταν το έσκασαν από την καλύβα, ενώ πρόδωσε το ερωτικό ενδιαφέρον της Άννας Μαρίας Βέλλη προς τον Νίκο Μπάρτζη.

«Μια βολτούλα πήγαμε μωρέ με τον Αλέξη, μη το κάνετε θέμα, σε ένα δάσος χαθήκαμε. Δομήνικος είναι αυτός, τα μέρη δεν τα ξέρουμε. Μας είδες να έχουμε παχύνει; Δεν μας πίστεψε κανείς από την ομάδα. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάθει οτιδήποτε και νευρίασαν όταν γυρίσαμε. Ειπώθηκε ότι ο Αλέξης βρήκε και τραμπούκισε έναν σεκιουριτά, τον χτύπησε, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ήμουν μπροστά μου» είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους υπόλοιπους παίκτες της μπλε ομάδας: «Ο Μπάρτζης κάνει ριάλιτι. Πολλές φορές είχε πει ότι θα το πω όταν έρθουν οι κάμερες. Ο Καλίδης είναι πολύ διπλωματικός, προσπαθεί να κρατηθεί με νύχια και με δόντια μέσα στο παιχνίδι. Η Ελευθερία έκανε τσαχπινιές στα αγόρια για να έχει την εύνοιά τους. Ο Αλέξης νευρίασε γιατί θεώρησε ότι του την πέφτει γι’ αυτό το λόγο. Υπήρξε και υπάρχει φλερτ μεταξύ Άννας Μαρίας και Νίκου. Κυρίως από την πλευρά της Άννας Μαρίας υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον για τον Νίκο».

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Read More

And More