Survivor: Ξεκινάει το ατομικό παιχνίδι – Έτσι διαμορφώθηκαν οι νέες ομάδες

Το βράδυ της Κυριακής 12/6 το Survivor επέστρεψε με νέο επεισόδιο, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει ακόμα μία αλλαγή.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής λίγο πριν την έναρξη του στίβου μάχης, ανακοίνωσε στους παίκτες του ριάλιτι ότι για μία ακόμη φορά θα γίνει αναδιαμόρφωση των ομάδων, για αυτό θα κληθούν  πρώτα να παίξουν σε αγώνες κατάταξης.

Έτσι θα προέκυπταν οι δύο νέοι αρχηγοί, οι δύο πρώτοι δηλαδή στην κατάταξη, που θα είχαν την ευκαιρία να διαμορφώσουν τις δύο νέες ομάδες κατά τη δική τους επιλογή.

«Πρέπει να σας κάνω μια σημαντική ανακοίνωση. Όσον αφορά τους αγώνες. Το Survivor πλέον γίνεται ατομικό! Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι η νέα μοιρασιά των ομάδων αφορά μόνο τους αγώνες επάθλου», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Στην κορυφή του πίνακα βρέθηκε ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος σημείωσε και τον καλύτερο χρόνο στην προσπάθεια του, ενώ στη δεύτερη θέση ακολούθησε ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Όταν ήρθε λοιπόν η ώρα οι δυο παίκτες να διαλέξουν με ποιες ομάδες θα συνεχίσουν στο Survivor τα πράγματα ήταν πολύ συγκεκριμένα. Ο Άρης Σοϊλέδης αποφάσισε να κρατήσει την μπαντάνα με το μπλε χρώμα και στο πλευρό του να έχει τον Νίκο Γιάννη, την Σταυρούλα Χρυσαεϊδή και την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Ταλάντσεβ αποφάσισε να έχει στην κόκκινη ομάδα τον Στάθη Σχίζα, Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου και τον Σπύρο Μαρτίκα.

Read More

And More