Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα ο Ηλίας Μπόγδανος – Γιατί τον κατηγορεί η ομάδα του;

Ο Ηλίας Μπόγδανος πέρασε μια αρκετά δύσκολη ημέρα στο Survivor τόσο εξαιτίας του άγριου καβγά του με τον Αλέξη Παππά, που τον έβγαλε εκτός εαυτού, όσο και μετά το τέλος του αγωνίσματος επάθλου. Αυτή την φορά, οι συμπαίκτες του, του την “είπαν” γιατί έκανε προθέρμανση με τον Γιώργο Κόρομι, ο οποίος πλέον δεν ανήκει στην κόκκινη ομάδα, αλλά στην μπλε.

Ο Ηλίας ξέσπασε σε κλάματα στην κάμερα, μιλώντας για όλο αυτό που συνέβη με την Καρολίνα και τους υπόλοιπους: “Έίναι κάποιοι άνθρωποι εδώ πέρα που εγώ τους θεωρώ πραγματικούς φίλους, τους νιώθω άπειρα κοντά μου. Και αν με ακούν οι κολλητοί μου, η κοπέλα μου, οι γονείς μου να το ξέρουν ότι λέω αλήθεια, είναι κολλητοί μου αυτοί οι άνθρωποι. Αυτές οι φιλίες θα κρατήσουν. Και περιμένω από αυτούς τους ανθρώπους όταν καταλαβαίνουν τι είμαι γιατί με έχουν ζήσει, έχουμε κοιμηθεί μαζί… Με πνίγει το γ@@@μενο το άδικο, δεν μπορώ να μιλήσω ελεύθερα. Δεν θα διαπραγματευτώ με ποιον θα κάνω ζέσταμα, όταν δυο λεπτά πριν κοιμόμασταν μαζί. Ξυπνήσαμε με τον Κόρο κολλητά δίπλα δίπλα. Τους πείραξε που έκανα ζέσταμα; Αυτό γίνεται για να δημιουργηθεί ντόρος”.

 

Ο Κώστας Παπαδόπουλος, μάλιστα, προσπάθησε να τον ηρεμήσει, παίρνοντας το μέρος του: “Ο Ηλίας μας ενώνει, είναι ένα πολύ καλό παιδί. Με πονάει η καρδιά μου που κάποιος σατανάς προσπαθεί να τον εκμεταλλευτεί. Παίζει θέατρο εις βάρος του. Δεν μπορώ να το βλέπω… Εγώ τον καταλαβαίνω. Αυτό που ζει ο Ηλίας είναι σαν να είναι βουρκωμένος μέσα στο ψέμα, τον εκμεταλλεύονται. Τον καταλαβαίνω και τον στηρίζω”.

Read More

And More