Survivor: “Λύγισε” η Μαριαλένα Ρουμελιώτη – “Αισθάνομαι ότι είμαι απομονωμένη, δεν χαίρομαι τις νίκες…”

Στο περιθώριο έχει θέσει η μπλε ομάδα τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η κλίκα του Αλέξη Παππά, του Τριαντάφυλλου και του Σάκη Κατσούλη, ο οποίος είναι πολύ κοντά με την 25χρονη γυμνάστρια, φαίνεται πως αποτελεί την αιτία που οι μπλε έχουν στραφεί εναντίον της. 

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, ο James Καφετζής κάλεσε όλους τους παίκτες της μπλε ομάδας σε μυστική συνάντηση προκειμένου να τους ζητήσει να τον βγάλουν στον “τάκο”, αν χάσουν το αγώνισμα ασυλίας. Ο ίδιος έχει συμφωνήσει με τον Αλέξη Παππά να αναμετρηθούν σώμα με σώμα, προκειμένου το κοινό να ψηφίσει τον καλύτερο.

Από αυτή τη συνάντηση ήταν απούσα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, καθώς – σύμφωνα με τον James – θα αποκάλυπτε όσα ειπώθηκαν στον Αλέξη Παππά. Η στάση των μπλε έχει επηρεάσει ψυχολογικά τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μιας και νιώθει μόνη και απομονωμένη. 

“Αισθάνομαι ότι είμαι απομονωμένη, δεν χαίρομαι τις νίκες όπως θα τις χαιρόμουν υπό άλλες συνθήκες. Είμαι με άτομα που ξέρω ότι μπορεί και να μην με συμπαθούν. Σίγουρα δεν είναι όπως παλιά τα πράγματα, σίγουρα η κάθε νίκη δεν είναι ίδια. Αισθάνομαι μόνη μου, από εκεί και πέρα πρέπει αυτό να το διαχειριστώ γιατί αλλιώς θα με φάνε λάχανο”, είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Δες το βίντεο:

Read More

And More