Survivor: Μακελειό στο Συμβούλιο! Πιάστηκαν στα χέρια Άρης και Τάκης – Τους χώρισε η παραγωγή

Η κατάσταση ξέφυγε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, με τον Άρη Σοϊλέδη – ο οποίος βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση – και τον Τάκη Καραγκούνια να έχουν μια στιγμή τεράστιας έντασης.

Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο που έκανε νωρίτερα ο Τάκης, πως θα ήταν καλύτερο να ψηφίσουν τον Άρη για υποψήφιο προς αποχώρηση μιας και θεωρεί πως έχει ιδιαίτερη δυναμική στο τηλεοπτικό κοινό. Ο Άρης άφησε αιχμές για τον Τάκη και ξεκίνησαν να λογομαχούν.

Ο ποδοσφαιριστής επιβεβαίωσε ότι κάνει παρέα με συγκεκριμένα άτομα και όταν ο μισθοφόρος άρχισε να σχολιάζει τα λεγόμενα του Άρη, εκείνος του απάντησε «Μάθε να σέβεσαι όταν μιλάει κάποιος, μάθε να σέβεσαι παππού».

Ο Άρης Σοϊλέδης συνέχισε να μιλάει μέχρι τη στιγμή που τα αίματα άρχισαν να ανάβουν και επικράτησε πανικός στο Συμβούλιο του Νησιού. 

«Υποτιμά τον ανδρισμό μου κι όλα αυτά. Δεν σέβεται. Δεν ξέρω πως ήταν έξω. Έχει γίνει χειρότερος. Να πάψει να υποτιμά ανθρώπους… Μου έχει φερθεί ανάγκη και πουλά τσαμπουκά. Ξεκαβάλα το καλάμι… Πουλάς θέατρο» είπε ο Τάκης.

Ο Άρης σηκώθηκε έξαλλος κι άρχισε να ουρλιάζει: «Θέλω να φύγω τώρα. Παίζω 20 χρόνια μπάλα και θα μου μιλά έτσι το σκουπίδι;».

Οι δυο άντρες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, με τους ανθρώπους της παραγωγής να σπεύδουν να τους χωρίσουν! Ο Γιώργος Λιανός διέκοψε το γύρισμα και απέβαλε τους παίκτες μέχρι να ηρεμήσουν.

Δες το απόσπασμα:

 

Read More

And More