Survivor: Μαλλιά κουβάρια έγινε ξανά η μπλε ομάδα – Τι συνέβη;

Η ήττα της μπλε ομάδας του Survivor στο αγώνισμα ασυλίας έφερε τσουνάμι… εντάσεων στην καλύβα. Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Τζέιμς Καφετζής ανέφερε ότι στο συμβούλιο του νησιού θα ψηφίσει την Ελευθερία Ελευθερίου, μιας και είναι αγωνιστικά η πιο αδύναμη παίκτρια. Η τραγουδίστρια, αν και δήλωσε ότι δεν την ενοχλεί η απόφασή του, τον κατηγόρησε για έλλειψη στήριξης στα αγωνίσματα. 

Στη συνέχεια και κάνοντας μια αναδρομή, ο Αλέξης Παππάς τα “έβαλε” με την Άννα Μαρία Βέλλη, υποστηρίζοντας ότι αλλάζει στάση απέναντί του ενώ τον είχε κατηγορήσει για ανηθικότητα, με τόσο την ίδια όσο και τον Τζέιμς Καφετζή να προσπαθούν να του εξηγήσουν τι ακριβώς εννοεί.

Ωστόσο, οι καυγάδες δεν σταμάτησαν εκεί, αφού μετά σειρά πήρε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Όταν ο Νίκος Μπάρτζης την αποκάλεσε “κωλοτούμπα”, η ίδια έγινε πυρ και μανία. Στον εν λόγω διαπληκτισμό πήρε θέση και ο Τζέιμς Καφετζής.

Όπως καταλαβαίνεις, η μπλε ομάδα έχει γίνει μαλλιά κουβάρια και οι σχέσεις των παικτών κρέμονται από μια κλωστή. Άραγε, θα καταφέρουν να επαναφέρουν τη γαλήνη στην ομάδα τους ή οι διενέξεις θα γίνουν καθημερινή συνήθεια;

Δες το βίντεο:

Read More

And More