Survivor: Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Η θορυβώδης συμμετοχή στο ριάλιτι, ο πρώην, Σάκης και τα ξεσπάσματα της μητέρας της

Ξεχώρισε από την πρώτη ημέρα στο ριάλιτι επιβίωσης, όπου και κατάφερε να δώσει τον καλύτερό της εαυτό, διεκδικώντας μια θέση στη βραδιά του μεγάλου τελικού για το Survivor. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι η μοναδική γυναίκα φιναλίστ του φετινού ριάλιτι επιβίωσης. 

Η 25χρονη γυμνάστρια πάλεψε σκληρά, “λύγισε” αλλά σηκώθηκε ξανά και απέδειξε πως μια γυναίκα μπορεί τα πάντα. Μία ανάσα πριν από τον τελικό του τέταρτου κύκλου του Survivor, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποχώρηση, αφήνοντας στον τελικό τον Σάκη Κατσούλη και τον Ηλία Μπόγδανο

Μετά από 6μιση μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ετοιμάζεται να επιστρέψει στην οικογένειά της, αλλά και στη νέα καθημερινότητα που ξεκινά για εκείνη μετά το Survivor. Ας θυμηθούμε μερικές από τις πιο έντονες στιγμές της στον Άγιο Δομίνικο…

Ποια είναι η 25χρονη personal trainer που έφτασε μέχρι το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης;

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η αγάπη της για τον αθλητισμό εκδηλώθηκε από την παιδική της ηλικία. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σπούδασε φυσική αγωγή στα ΤΕΦΑΑ, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε ως personal trainer σε γυμναστήρια. Έκανε πρωταθλητισμό στο καράτε και η καλύτερη στιγμή της καριέρας της ήταν όταν κατέκτησε ευρωπαϊκό τίτλο στην κατηγορία της.

“Δέκα χρόνια στο καράτε, έβγαζα όλους τους αντιπάλους νοκ άουτ. Οι Διάσημοι για εμένα θα είναι βούτυρο στο ψωμί μου.” ΄δήλωνε στο βίντεο μέσα από το οποίο συστήνονταν στους τηλεθεατές του Survivor.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Σάκης Κατσούλης: Το love stοry, ο χωρισμός και ο πολυσυζητημένος Γιώργος Λιβάνης

Αδιαμφησβήτητα, η πιο viral στιγμή της 25χρονης στον Άγιο Δομίνικο ήταν η πρώτη της συνάντηση με τον Σάκη Κατσούλη. Ο 30χρονος επιχειρηματίας ανήκει στις… προσθήκες του φετινού Survivor, όταν στα μέσα της σεζόν έκανε την είσοδό του ως νέος παίκτης, την ώρα που η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχε μπροστά της τον επί δύο χρόνια σύντροφό της.

 

Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη δύο χρόνια πριν τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι επιβίωσης, ερωτεύονται κεραυνοβόλα ξεκινώντας μια νέα αρχή για την προσωπική τους ζωή. Ο χωρισμός θα έρθει λίγο καιρό πριν την πρεμιέρα του Survivor, με τον Γιώργο Λιβάνη να μπαίνει ξαφνικά στη ζωή της 25χρονης.

 

Όλο αυτό το διάστημα ο γνωστός τραγουδιστής έχει έρθει αρκετές φορές αντιμέτωπος με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων αλλά και τα απίστευτα σενάρια γύρω από τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Από την άλλη και η μητέρα της,  έχει βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων, κυρίως μετά την απόφασή της να μιλήσει ανοιχτά στα media για την κόρη της, αλλά και τον Σάκη Κατσούλη…

Φτάνοντας στον Ιούλιο του 2021 η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βλέπει τη μεγάλη της επιθυμία να γίνεται πραγματικότητα. Η εντυπωσιακή personal trainer βρίσκεται στους φιναλίστ του Survivor 4 με όλα τα φώτα να είναι στραμμένα επάνω της. Το ενδιαφέρον φυσικά των media είναι στραμμένο στην μετά Survivor ζωή της αλλά και στις σχέσεις της με τον Σάκη Κατσούλη.

Δείτε παρακάτω φωτογραφικό υλικό από τη ζωή της Μαριαλένας Ρουμελιώτη…

Read More

And More